Sökresultat
1 månad sedan
Annons-ID: 15022011

Webbutvecklare till Nobicon

Snabbfakta

Stad:
Umeå
Omfattning:
Heltid, 8-17
Typ av uppdrag:
Konsultuppdrag, Heltid
Jobbkategori:
Webbutvecklare, front-end
Startdatum:
Omgående

Ser du dig som en nyfiken och problemlösande person? Vill du arbeta i en roll med mycket ansvar där du får vara med och påverka? Då ska du läsa vidare. Vi söker en webbutvecklare till Nobicons team i Umeå. Urval sker löpande så ansök redan idag.

Om tjänsten

Nobicon Nordic AB är ett tjänsteföretag som hjälper företag, myndigheter, kommuner och organisationer med metoder, innehåll och verktyg för systematiskt omvärldsarbete. Kärnan i Nobicons tjänster erbjudande om webb- och mobilbaserade verktyget Nobicon Awareness® som säljs i abonnemangsform. För att förstärka sin utvecklingsavdelning i Umeå behövs nu en till utvecklare. Hos Nobicon får du chansen att arbeta nära seniora kollegor vilket kommer att ge dig goda förutsättningar att snabbt komma in i rollen.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Nobicon. Uppdraget kommer att vara på heltid i sex månader och förutsatt att samarbetet fungerar väl mellan alla parter är ambitionen att anställningen fortsätter.

Arbetsuppgifter

Som utvecklare hos Nobicon kommer du förstärka dagens team som består av tre personer. Då företaget är en del av Bonnier kommer du också ha löpande kontakt med kollegor på Bonnier News i Stockholm.

I din roll kommer du att utveckla Nobicons teknikplattform och deras webb- och mobilbaserade produkter. Du kommer delta i utvecklingsprojekt tillsammans med kunder och också bemanna företagets tekniska support vissa tider.

Som utvecklare kommer du även att arbeta med varierande projekt där du bidrar med nya funktioner samt uppdatering av befintlig funktionalitet. Dessutom kommer du få vara med och diskutera hur produkterna och arbetsmetoderna ska förbättras.

Vi söker dig som

Har en eftergymnasial utbildning mot interaktion och design alternativt liknande utbildning inom IT från högskola, universitet eller YH-utbildning. Vidare ser vi att du:

  • Har praktisk erfarenhet av webb och/eller mobilutveckling.
  • Erhåller goda kunskaper inom Linux, Apache/HTML, SQL och Javascript.
  • Är obehindrad i både tal och skrift i både svenska och engelska, detta då det krävs i den interna kommunikationen.
  • Du behöver ha en grundläggande förståelse för design av lättanvända och attraktiva användargränssnitt.

Meriterande delar för rollen är om du har tidigare erfarenhet av mobilutveckling, native eller react native. Kunskaper och erfarenheter inom AI/Textanalys och grafisk design ses också som värdefullt.

Som person är du en problemlösare som vågar lita på dig själv och är bra på att självständigt söka lösningar. Du är noggrann och tänker ett par steg längre i det du gör samt tar ansvar för de uppgifter och deadline du åtagit dig. Vidare trivs du bra att ha flera bollar i luften och att arbetsuppgifterna inte ser lika dana ut varje dag.

Övrig information

  • Start: Omgående
  • Omfattning: Heltid
  • Placering: Umeå

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och företagets önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work.

  • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

  • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på ume02@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!

Om oss

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor.

Information om företaget

Nobicon är sedan 2017 en del i Bonnier News med varumärken som Dagens Nyheter, Dagens Industri, Veckans Affärer, Resumé, Fastighetsnytt, Dagens Medicin och Aktuell Hållbarhet. Företaget har huvudkontor i Umeå samt arbetsplatser hos Bonnier News i Stockholm (Marieberg). Inom Bonnier News är Nobicons roll att bidra till utveckling av framtidens digitala nyhetstjänster för företag.

Här söker du jobbet

Vilket CV vill du ansöka med?

Julia Dahlberg consultant manager

Har du frågor om tjänsten?

Julia Dahlberg eller någon av kollegorna i rekryteringsteamet svarar dig gärna på ume02@academicwork.se. Ange annons-ID i ditt mail: 15022011