Sökresultat
1 månad sedan
Annons-ID: 15018468

Vill du vara med i utvecklingen av morgondagens elektroniska reglersystem inom automotive?

Vår kund är ett ungt expansivt företag som utvecklar elektroniska reglersystem för fordonsindustrin. Hos företaget är korta beslutsvägar och agilt arbetssätt ledord. Är du nyutexaminerad ingenjör inom teknisk fysik, mekatronik eller elektroteknik? Har du dessutom ett stort motorintresse och drivs av att förstå hur saker och ting hänger ihop? Då bör du läsa vidare!

Om tjänsten

Academic Work söker för kunds räkning en Junior Funktionsutvecklare till deras utvecklingsteam. Vår kund är ett expansivt företag som designar och utvecklar elektroniska reglersystem för fordonsindustrin.

Företaget, där det idag arbetar ca 100 personer, expanderar och behöver därför stärkas upp med ytterligare en engagerad medarbetare. Vår kunds ambition är att utveckla och uppmana varje anställd till att använda sin fulla potential och initiativförmåga.

I tjänsten kommer du ges en unik möjlighet att arbeta med flertalet stora bilmärken i utvecklandet av deras elektroniska reglersystem. Du arbetar agilt och nära kunden i projekt där du är med från projektplanering, utveckling, testning och kalibrering ända fram till leverans hos kunden.

Tjänsten är perfekt för dig som brinner för reglersystem och vill få möjlighet att utveckla dig inom området.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work.

Detta är ett konsultuppdrag vilket innebär att du kommer att vara anställd av Academic Work men arbeta som konsult hos vår kund. Vår kunds intention är att du på sikt ska kunna bli anställd direkt hos dem, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Arbetsuppgifter

Som Funktionsutvecklare kommer du att ingå i företagets utvecklingsteam för förbränningsmotorer som idag består av ca 10 personer. Dina främsta arbetsuppgifter är att utveckla och testa styrsystemets olika funktioner i fordonen. Styrsystemet kan i sin tur anpassas modulärt för såväl konventionell som hybridiserad drivlina.

Du kommer att ansvara för dina ärenden som kan vara alltifrån att korrigera en bugg till att bygga ett helt nytt projekt. Du kommer att få en gedigen introduktion och inleda med mindre ansvar och uppgifter och allt eftersom kommer du att få ett ökat ansvar.

Du kommer till exempel att:

 • Definiera de olika funktionerna

 • Analysera mätdata från exempelvis emissionskörningar

 • Utveckla samt testa styrsystemet

 • Modellera, simulera samt programmera systemen

Verktygen du kommer att använda i tjänsten är Matlab och Simulink. För att vara framgångsrik i rollen ser vi också att du som söker har ett intresse för reglersystem.

Tjänsten passar dig som vill ha ett spännande jobb där det finns chans att påverka och utvecklas. Du arbetar nära företagets spetskompetens inom området och för rätt kandidat finns stora utvecklingsmöjligheter. Det finns möjlighet att påverka både arbetsinnehåll och framtida produkter för rätt kandidat.

Då många av företagets stora kunder sitter internationellt kan resor förekomma. Vi ser därför att du som söker trivs i en dynamisk miljö.

Vi söker dig som

 • Har ingenjörsexamen inom teknisk fysik, mekatronik, elektroteknik eller liknande

 • Har ett genuint intresse för fordon, reglersystem och saker som skall styras i fordon

 • Har kunskaper i Matlab/Simulink

 • Kan kommunicera obehindrat på svenska och engelska i både tal och skrift

 • Innehar B-körkort då resor i tjänsten kan förekomma

Som person är du kreativ och engagerad med god analytisk förmåga. Du är driven och värdesätter ett självständigt arbetssätt, likväl som du gärna arbetar i team – ofta av global karaktär. Vi ser vidare att du är en relationsskapande person som är samarbetsvillig. För att trivas i rollen är det avgörande att du är nyfiken och trivs i ansvarsfull roll där du inte räds av att ta egna initiativ för att uppnå ett resultat.

ÖVRIG INFORMATION

 • Start: Omgående eller enl överenskommelse

 • Omfattning: Heltid

 • Lön: Timbaserad månadslön

 • Placering: Trollhättan

 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på gbg03@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!

OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

 • Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här

Information om företaget

Företaget startades 2012 av en grupp dedikerade ingenjörer med lång erfarenhet från fordonsindustrin. Idag arbetar cirka 100 utvecklingsingenjörer på företaget som designar och utvecklar elektroniska reglersystem för alla fordonssystem. Huvudkontoret ligger i Trollhättan.

Här söker du jobbet

Vilket CV vill du ansöka med?

Här söker du jobbet

Vilket CV vill du ansöka med?

Emma Hohlfält consultant manager

Har du frågor om tjänsten?

Emma Hohlfält eller någon av kollegorna i rekryteringsteamet svarar dig gärna på gbg03@academicwork.se. Ange annons-ID i ditt mail: 15018468