5 dagar sedan
Annons-ID: 15085451

Vill du tjäna extra pengar i december som chaufför?

Snabbfakta

Stad:
Stockholm
Omfattning:
Deltid
Typ av uppdrag:
Konsultuppdrag
Startdatum:
December
Övrigt:
Deltid, varierande tider

Gillar du att köra bil och drivs av att ge god service? Vill du arbeta extra i december på en härlig och familjär arbetsplats? Tycker du dessutom om ekologiskt svenskproducerat kött? Då kan detta vara tjänsten för dig - välkommen med din ansökan redan idag!

Om tjänsten

Gårdssällskapet startades för att kunna hjälpa matälskare att äta kött, direkt från bonden, med gott samvete. Academic Work söker nu Chaufförer som ska leverera kött till deras kunder under deras julsäsong. Du kommer arbeta under december månad. Behovet kommer främst ligga mellan 12e december fram till 23e december. Vi ser gärna att du är tillgänglig under samtliga av dessa datum även om du inte kommer att bli schemalagd under varje dag. Passen gäller främst mellan 15.30-22.30, men kan på fredagar och helger börja tidigare. Vid bra utfört arbete finns möjligheten till kontinuerligt deltidsarbete framöver.

Rollen innebär att köra ut leveranser och i detta vara serviceminded i bemötandet med kunderna. Du kommer att leverera till hela Storstockholm, Nynäshamn, Uppsala, Bålstad och Norrtälje. Att ta dig an denna tjänst innebär att du blir en del av ett företag som brinner för att ge en extra god service och en tanke om att sälja kött från djur som har mått bra och växt upp på ett miljöriktigt sätt.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och samtliga frågor/funderingar kring tjänsten går till Academic Work. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos vår kund.

Arbetsuppgifter

Som Chaufför kommer du att arbeta självständigt. Du startar varje pass med att packa bilen med de varor som ska levereras för att sedan köra ut och möta olika kunder. Vid leverans ser vi att du har ett leende på läpparna och ger den där lilla extra servicen för att kunden ska få bästa möjliga upplevelse.

Vi söker dig som

  • Innehar manuellt B-körkort
  • Tidigare erfarenhet av service
  • Är tillgänglig under perioden 12e-23e december (även under helgtid)
  • Har goda kunskaper i svenska då all kommunikation sker på detta språk

Som person är du social och gillar att träffa människor och i mötet ge förstklassig service. Vidare är du flexibel samt stresstålig. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet från budfirma.

ÖVRIG INFORMATION

  • Start: 12e december, intropass sker vid tidigare tidpunkt
  • Omfattning: Varierat schema mellan 12e december - 23e december
  • Arbetstider sträcker sig i skift - de flesta mellan 15.30-22.30
  • Placering: Solna, Stockholm

Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stn01@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där

Ansök här