Sökresultat
1 vecka sedan
Annons-ID: 15017965

Vill du jobba som uthyrare på ett klimatsmart gasellföretag i Nacka Strand?

Snabbfakta

Stad:
Stockholm, Nacka strand
Omfattning:
Heltid, 8-17
Typ av uppdrag:
Rekrytering, heltid, tillsvidare
Jobbkategori:
Koordinator (kontor/administration)
Startdatum:
Så snart som möjligt

Har du tidigare erfarenhet av administration och service? Vi söker dig som vill vara ansiktet utåt och ha kontakt med våra hyresgäster och fastighetsägare. Parking Partner har tre år i rad blivit utsedda till Gasellföretag av DI för snabbast växande företag. Ta chansen och var med på deras fortsatta resa och sök rollen som uthyrare idag!

Om tjänsten

Academic Work söker för Parking Partners räkning en självständig och serviceminded uthyrare som vill ta ansvar för deras dagliga uthyrning av parkeringsplatser och tillhörande administration. Parking Partner är ett väletablerat parkeringsföretag med 20 medarbetare som arbetar med allt från stora P-hus till mindre utomhusparkeringar inklusive långtidsuthyrning av parkeringsplatser. De erbjuder även kringtjänster som projektering, renhållning, bilvård, förvaring samt hämtning och lämning av bilar.

Du välkomnas till deras kontor i Nacka Strand med gym, restauranger, grönområden och vatten runt husknuten. Du kommer tillhöra uthyrarna som är en del av kundserviceteamet. Genom en gedigen introduktion och upplärning, både på kontoret och ute för att scanna av de olika områden du kommer ansvar för, kommer du få riktigt bra förutsättningar att komma in i arbetet på ett bra sätt. Som uthyrare kommer du att vara länken mot deras kunder och uppdragsgivare, hantera hyresavtal för uthyrning av parkeringsplatser och ta emot telefonsamtal. Tjänsten innebär mycket telefon- och mailkontakt med Parking partners hyresgäster.

”Stämningen i gruppen är väldigt bra, vi hjälper varandra och har samtidigt roligt tillsammans. Det är överlag ett väldigt välkomnande företag där jag har känt mig inkluderad från dag ett." Så beskriver Jennifer, en av uthyrarna, stämningen.

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos Parking Partner.

Arbetsuppgifter

"Det roligaste jag vet i rollen som uthyrare är att få positivt feedback av hyresgäster och fastighetsägare. Att få göra dem glada och ge riktigt bra service är något jag brinner för!"

Som uthyrare kommer du att vara länken mellan Parking Partner och deras kunder och uppdragsgivare, hantera hyresavtal för uthyrning av parkeringsplatser och ta emot telefonsamtal. Du kommer till exempel också att ge information till kunder och uppdragsgivare via utskick, exempelvis kring omflyttningar, garagestäd och sköta aviseringar.

Rollen passar dig som trivs med service och att ha många olika kontaktytor och arbetsuppgifter parallellt. Arbetet innebär stort eget ansvar och att du trivs med en flexibel arbetsdag där det kan dyka upp oväntade saker att hugga tag i. Samarbetet i gruppen är A och O så vi tror att du är en teamplayer som trivs med att jobba nära dina kollegor. Då Parking Partner är ett snabbväxande bolag kommer det med stor sannolikhet att finnas möjligheter för dig att utvecklas i din roll. På sikt kommer du exempelvis kunna följa med ut på kundmöten.

Vi söker dig som

 • Har mellan 1-3 års tidigare erfarenhet av administration och service

 • Har mycket goda kunskaper i svenska såväl som engelska, då du kommer använda båda språken i arbetet

Det är meriterande om du har

 • Studerat ekonomisk inriktning på gymnasiet

 • Har erfarenhet av något uthyrningssystem sedan tidigare, Parking Partner använder sig av Hogia så om du känner till det är det ett stort plus!

"Vi tror att du har en stor nyfikenhet och viljan att lära dig nya saker i kombination med att du vågar be om hjälp när du behöver, det är nog det viktigaste för att trivas i rollen"

ÖVRIG INFORMATION

 • Start: Så snart som möjligt, vi kommer prioritera kortare uppsägningstid

 • Omfattning: Heltid, tillsvidare med 6 månaders provanställning

 • Lön: Fast månadslön

 • Placering: Nacka Strand, Stockholm

 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Parking Partners önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work.

 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på recruitmentstockholmsouth@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!

OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

Information om företaget

Parking Partner är ett etablerat parkeringsföretag där medarbetarna har stor erfarenhet av parkeringsbranschen. De arbetar med allt från stora P-hus till mindre utomhusparkeringar, inklusive långtidsuthyrning av parkeringsplatser. Parking Partner är certifierade enligt ISO 9001, kvalitet och 14001, miljö och har ett stort fokus på miljö och hållbarhet.

Här söker du jobbet

Vilket CV vill du ansöka med?

Här söker du jobbet

Vilket CV vill du ansöka med?

Maria Gunnardo consultant manager

Har du frågor om tjänsten?

Maria Gunnardo eller någon av kollegorna i rekryteringsteamet svarar dig gärna på recruitmentstockholmsouth@academicwork.se. Ange annons-ID i ditt mail: 15017965