5 månader sedan
Annons-ID: 15021505

Vill du jobba inom support på ett ledande företag inriktat mot telekomprodukter?

Snabbfakta

Stad:
Uppsala
Omfattning:
Heltid, 08-17
Typ av uppdrag:
Rekrytering
Jobbkategori:
Kundtjänstmedarbetare
Startdatum:
Omgående
Övrigt:
Heltid

Vill du ingå i ett härligt team på ett företag som jobbar med att möjliggöra morgondagens vårdmöten? Lockas du av en tjänst där du får ge bästa kundservice inom teknik och ta nästa kliv i din karriär? Om du svarar ja på dessa frågor och dessutom beskriver dig själv som engagerad och serviceinriktad ska du ansöka till tjänsten som customer support på Aurora Innovation.

Om tjänsten

Academic Work söker customer support inom IT och telekom till Aurora Innovation. Aurora Innovation är ett företag som utvecklar och erbjuder en digital plattform för patientkontakt som skräddarsys efter kundens behov. Företagskulturen är varm och präglas av värderingar som samarbete, enkelhet och mod. Din anställning inleds med en gedigen introduktion innan du självständigt börjar jobba inom företagets customer success-avdelning. Aurora Innovations huvudkontor är centralt baserat i modern lokal, belägen i Svava-Gallerian i Uppsala.

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos Aurora Innovation.

Arbetsuppgifter

Som customer support kommer du ingå i Customer Success-avdelningen som jobbar med det som sker efter att en kund köpt produkter eller tjänster. Du kommer huvudsakligen jobba med applikationssuport och användarstöd till företagets kunder via telefon och mail. I rollen ingår alltifrån enklare användarfrågor till mer komplexa ärenden inom teknik.

Förutom detta kommer du:

 • Handlägga ärenden i 2nd line support

Tjänsten passar dig som har ett starkt tekniskt intresse och vill utvecklas inom kundservice. Du brinner för att ge kunden bästa möjliga service och tycker det vore spännande att komma in på ett ledande företag inom telekomlösningar. Det finns goda möjligheter att på sikt ta sig an större ansvar och utvecklas inom företaget.

Vi söker dig som

 • Har en avslutad gymnasieutbildning

 • Har tidigare erfarenhet från ett serviceyrke (butik, vården, kundtjänst etc).

 • Har ett tekniskt intresse

 • Har mycket goda kunskaper i svenska och engelska både i tal och skrift

Det är meriterande om du:

 • Jobbat tidigare med liknande arbetsuppgifter, gärna inom IT- eller telekombranchen

 • Har kunskap om Microsoft Windows, telefoni, nätverk och Linux

 • Har kunskap i flera språk än svenska och engelska

Som person tar du gärna egna intiativ och brinner för att ge kunden bästa service. Du har en god förmåga att lösa kundernas behov och förstå deras problem. Vidare har du lätt att samarbeta med både kunder och kollegor. Du trivs att jobba i ett öppet klimat där kollegor stöttar varandra.

ÖVRIG INFORMATION

 • Start: Omgående

 • Omfattning: Heltid

 • Placering: Uppsala

 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Aurora Innovations önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work.

 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stn06@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!

OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

Information om företaget

Aurora Innovation hjälper företag och organisationer att öka tillgängligheten och underlätta kontakten mellan människor. Genom att erbjuda flexibla kommunikationslösningar bidrar vi till bättre kundservice och trevligare arbetsmiljö. Företaget grundades 1996 i Uppsala, Sverige. Idag har vi en omsättning på cirka 80 miljoner. Vi har över 60 anställda som arbetar inom utveckling, sälj, marknad och kundservice på våra kontor i Sverige, Finland, Nederländerna och Spanien. Vi har cirka 2 500 molnbaserade installationer hos våra kunder runt om i Europa och arbetar aktivt med att bredda vår marknad.