Sökresultat
3 veckor sedan
Annons-ID: 15020289

Vill du arbeta som Test Developer inom fordonsindustrin?

Är du utbildad ingenjör med ett tekniskt intresse? Vill du arbeta med att skapa kompletta testmiljöer bestående av både hård- och mjukvara? Är du en problemlösare som trivs med att arbeta i team? Då kan detta vara något för dig! Vi söker just nu en Test Developer till vår kund Infotiv.

Om tjänsten

Academic Work söker en Test Developer till Infotiv i Göteborg. Infotiv är ett expansivt teknikkonsultföretag som kan bidra i alla faser av ett projekt, från utveckling till försäljning och eftermarknad. Infotiv har ramavtal med samtliga fordonstillverkare i Sverige, VCC, Volvo AB, CEVT, Lync & Co, NEVS, Zenuity samt Scania.

Som Test Developer hos Infotiv kommer du vara en del av avdelningen Test & Development och arbeta som konsult ute hos någon av Infotivs kunder. Avdelningen består idag av 60 Test Developers, vilket gör Infotiv till en av Västsveriges största aktörer inom området.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Infotiv. Uppdraget kommer att vara på heltid och det finns goda möjligheter att bli förlängd på uppdraget, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Infotivs önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till AcademicWork

Arbetsuppgifter

Att arbeta med testmiljöer innebär nästan alltid att du kommer ingå i ett team, där ni tillsammans kommer att bolla uppgifter, dela upp arbetet och nå målen tillsammans. System Solution innebär mycket programmering, förståelse av hårdvara och integrering av system samt modeller. Infotiv skräddarsyr alltid sina miljöer, vilket innebär att det blir mycket nyutveckling. Vidare kommer du som Test Developer använda dig av olika hårdvaruplattformer som till exempel National Instrument, Vector och dSPACE.

Tjänsten passar dig som vill bli en del av ett modernt bolag där det är högt i tak och där medarbetare stöttar varandra och har trevligt tillsammans även utanför jobbet.

Vi söker dig som

 • Har en kandidat- eller masterexamen i mekatronik/ elektroteknik/ teknisk fysik/ data/ IT eller maskin

 • Har goda Matlab och/ eller Simulink-kunskaper

 • Talar och skriver obehindrat på svenska och engelska

 • Har B-körkort

 • Har hårdvaru- och mjukvaruerfarenhet

Det är meriterande om

 • Du har goda programmeringskunskaper inom JAVA, C och/ eller Python

Som person är du nyfiken, ansvarsfull och lösningsorienterad. Du har ett kreativt tänk och kommer gärna med förslag på lösningar. Du sätter stolthet i dina leveranser och kommer aldrig anse dig fullärd. Vidare har du god kommunikativ förmåga och ett starkt eget driv.

ÖVRIG INFORMATION

 • Start: Omgående

 • Omfattning: Heltid, kontorstider

 • Lön: Timbaserad månadslön

 • Placering: Göteborg

 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på gbg03@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!

 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Infotivs önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work.

 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

SKYDD FÖR DEN PERSONLIGA INTEGRITETEN

När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.

OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

Information om företaget

Infotiv är ett modernt bolag som växer stadigt men behåller en känsla av småskalighet och familjaritet, med varumärket och nätverket för att erbjuda riktigt intressanta uppdrag. Som konsult på Infotiv är du en del av ett företag som vårdar människorna som jobbar där. Därför värdesätter Infotiv kvaliteter som jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald. Infotiv har sitt huvudkontor i Göteborg och deras kompetens ligger framför allt inom fordonsindustrin men organisationen expanderar även mot andra branscher så som Life science och IT

Här söker du jobbet

Vilket CV vill du ansöka med?

Här söker du jobbet

Vilket CV vill du ansöka med?

Maryam Shlaimon consultant manager

Har du frågor om tjänsten?

Maryam Shlaimon eller någon av kollegorna i rekryteringsteamet svarar dig gärna på gbg03@academicwork.se. Ange annons-ID i ditt mail: 15020289