3 veckor sedan
Annons-ID: 15086996

Vill du arbeta med verksamhetssupport hos Tietoevry i Skellefteå?

Snabbfakta

Stad:
Skellefteå
Omfattning:
Heltid
Typ av uppdrag:
Konsultuppdrag
Startdatum:
Enligt överenskommelse
Övrigt:
Heltid

Arbetar du kanske som administratör inom skolområdet och är intresserad av att göra något annat? Tietoevry söker nu en medarbetare som kommer att arbeta med support av skolverksamhetens system. Här får du chansen att komma in på ett företag med stora möjligheter till utveckling, där du samtidigt kommer bidra med samhällsnytta! Sök tjänsten redan idag! Urval sker löpande.

Om tjänsten

Som supportagent så kommer du att tillhöra ett team om 5 personer som stöttar kunder inom skolområdet vuxenskola/gymnasiet kring funktionalitet i verksamhetssystem. Tjänsten är till en start 6 månader konsultuppdrag med goda möjligheter till förlängning vid gott samarbete.

Du erbjuds

 • En utbildning från Tietoevry inom alla skolsystem
 • Att få in en fot på ett stort internationellt bolag med goda utvecklingsmöjligheter
 • Chansen att testa något nytt på ett företag som idag arbetar med framtidens teknik för utveckling av samhällsviktiga funktioner.

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter

I rollen som supportagent arbetar du med användarsupport av systemen Edlevo och Procapita. Här arbetar du nära ditt team, där samarbete är viktigt för att lösa era uppgifter. Gemensamt går ni igenom varje dag kring vad som kommit in och vem som ska göra vad. Många ärenden är mindre och kan lösas på några timmar men det kommer även in uppgifter som kan ta längre tid och behöver eskaleras till utvecklarna. I ditt arbete har du ägandeskap över och ansvarar för kommunikation direkt med kund tills ärendet är löst.

Vi söker dig som

 • Har erfarenhet av SQL och/eller olika webbtekniker från utbildning/arbetslivserfarenhet
 • Kan kommunicera obehindrat på svenska och engelska i såväl tal som skrift, detta då båda språk förekommer i arbetet

Meriterande om du har erfarenhet från liknande arbete inom administration eller användarsupport.

Som person är du:

 • Självgående
 • Servicemedveten
 • En lagspelare

Övrig Information:

 • Start: 01/03-2023
 • Omfattning: Heltid
 • Placering: Skellefteå

Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Information om företaget

Tietoevry's mål är att vara kundernas förstahandsval för affärsförnyelse och det ledande mjukvaru- och tjänsteföretaget i Norden. I en snabbt föränderlig värld kan varje bit av information användas för att skapa nytt värde. Tietoevry vill omsätta möjligheterna i den datadrivna världen till värde för människor, företag och samhället i stort. De har idag en framträdande roll i det digitala ekosystemet och använder sin mjukvara och sina tjänster för att skapa verktyg och lösningar som förenklar vardagen för miljontals människor, hjälper kunder att förnya sin affär genom att fånga möjligheterna med modernisering, digitalisering och innovation och som skapar nya möjligheter baserat på öppenhet, innovationssamarbeten och ekosystem.

Ansök här