1 vecka sedan
Annons-ID: 15085122

Vi söker nu Systemutvecklare till Realsprint i Umeå!

Snabbfakta

Stad:
Umeå
Omfattning:
Heltid
Typ av uppdrag:
Konsultuppdrag
Startdatum:
Enligt överenskommelse
Övrigt:
Heltid

Är du nyexaminerad inom IT och vill utvecklas inom programmering? Just nu söker vi dig som junior utvecklare till Realsprint, en arbetsplats där du omges av härliga kollegor och där det finns en tydlig plan för din utveckling och du kan känna dig produktiv tidigt i rollen. Välkommen in med din ansökan redan idag, urval sker löpande!

Om tjänsten

Att försöka följa en sändning med hackande upplösning riskerar att höja pulsen hos de flesta. Det här vill Umeå-bolaget Realsprint undvika med sin egen produkt som ger minimal fördröjning och bra kvalitet för kunderna. I Realsprints lokaler i centrala Umeå sitter ett drivet gäng som väntar på att du ska bli en del av deras gemenskap! Det här är jobbet för dig som gillar kombinationen av att få arbeta inom utveckling och kunna växa i din roll, samtidigt som du vill vara en del av ett sammansvetsat team som värdesätter att ha roligt på jobbet!

Du erbjuds

  • Att bli en del av ett bolag med en familjär kultur
  • En tjänst där du får möjlighet att växa i din roll som utvecklare

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter

För att komma in i rollen som utvecklare hos Realsprint kommer du till att börja med att jobba i ett team om 10 personer där du får den stöttning du behöver för att bli varm i kläderna. Tillsammans med teamet kommer du att behandla och förvalta utvecklingsärenden för en stor internationell kund inom finansbranschen. Du sitter på plats i Realsprints lokaler tillsammans med teamet i en innovativ miljö.

Vi söker dig som

  • Har en eftergymnasial utbildning inom IT, men ditt intresse och kunskaper inom programmering kommer att vara det viktigaste.
  • Kan kommunicera obehindrat på både svenska och engelska, då båda språken används i tjänsten.

Det är meriterande om du har erfarenhet av Java, då det används i det uppdrag du till en början kommer att jobba med, men det räcker att du är kunnig i andra programmeringsspråk då vi ser att det är något du kan lära dig. Vi ser det som ett plus om du är ifrån eller har kopplingar till Umeå då tjänsten är långsiktig.

Som person är du:

  • Bra på att samarbeta
  • Kommunikativ
  • Problemlösande

Övrig information

  • Start: Enligt överenskommelse
  • Omfattning: Heltid
  • Placering: Umeå

Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Ansök här