1 vecka sedan
Annons-ID: 15074749

Vi söker mäklare som vill bli specialister på Stockholms innerstad

Snabbfakta

Stad:
Stockholm, City
Omfattning:
Heltid
Typ av uppdrag:
Rekrytering
Startdatum:
Enligt ö.k.

Fantastic Frank är mäklarbyrån som kombinerar kvalitativa mäklartjänster med professionell styling, fotografering och marknadsföring som är ledande för branschen. Vi söker nu drivna fastighetsmäklare som kan komplettera vårt team och som älskar Stockholms innerstad!

Om tjänsten

Fantastic Frank grundades 2010 med huvudkontor i Stockholm. I dagsläget har bolaget ca 15 anställda i Stockholm och ytterligare kontor i Tyskland, Danmark, Spanien, Portugal och Italien. Passion för estetik, utmärkt service och effektiv marknadsföring är det som utmärker den internationella mäklarbyrån.

Fantastic Frank har handplockat Sveriges bästa inredningsstylister och fotografer, eftersom bostäder säljer bättre när de ser fantastiska ut. Samarbetet mellan inredare, fotografer och mäklare är grunden till Fantastic Franks framgång och har även mynnat ut i mottot ”Inspire to buy”.

Byrån har ett starkt varumärke och ett attraktivt erbjudande till sina anställda – stor frihet att styra över sin egen vardag, chans till stark försäljning, utveckling både nationellt och internationellt samt att få vara del av professionellt team som har roligt tillsammans!

Arbetsuppgifter

För den här rollen letar Fantastic Frank efter en kreativ mäklare som arbetar med lägenhetsförsäljning av successionsbostäder i Stockholms innerstad. Du kommer ha en nyckelroll i förmedlingen av bostäder och en nära relationsskapande dialog med dina kunder.

Vi söker dig som

  • Universitets- eller högskoleutbildning som mäklare
  • Du är registrerad fastighetsmäklare
  • Något års erfarenhet av att ha arbetat som mäklare (Mycket meriterande om det är inom Stockholms innerstad)
  • För dig som är nyexaminerad - skicka in ett motivationsbrev och berätta varför vi ska satsa på just dig

Övrig information

  • Start: Omgående, med hänsyn till uppsägningstid
  • Omfattning: Tillsvidareanställning
  • Placering: Norr Mälarstrand 10

Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Information om företaget

Läs mer om Fantastic Frank här

Ansök här