4 månader sedan
Annons-ID: 15063129

Vi söker Frontendutvecklare till Crowd Collective!

Snabbfakta

Stad:
Linköping, Östergötland
Omfattning:
Heltid
Typ av uppdrag:
Konsultuppdrag
Startdatum:
Enligt överenskommelse

För fyra år sedan startade vi Digitalent - nu Crowd Collective i Stockholm, sedan dess har vi hunnit bli över 50 anställda och därmed ett av de snabbast växande bolagen i branschen. Och nu har det äntligen blivit dags för oss att starta upp ett kontor i Linköping. Crowd Collective är IT-konsultbolaget som brinner för både teknik och människor, och tillsammans med dig vill vi nu bygga Linköpings absolut bästa arbetsplats för digital talang. Vi kommer dessutom att sitta i en av Linköpings coolaste byggnad!

Om tjänsten

Till vårt startup-team söker vi en Frontend Consultant, en roll för dig som vill vara med på vår uppbyggnadsresa!

Som konsult hos Crowd Collective och etableringen i regionen så kommer du vara en nyckelspelare i att forma vår metodik och uppdrag.

Du säkerställer dessutom att rätt teknisk kompetens rekryteras till bolaget genom att delta i tekniska case och med ditt lokala nätverk. Tillsammans med regioncheferna Linda och Calle är du involverad med och utvecklar den tekniska riktningen för regionen.

Vad vi erbjuder dig

  • Ett bolag som samlat de bästa kollegorna du kan tänka dig! Att ha kul och trivas tillsammans ser vi som en av våra viktigaste uppgifter. Det vill du inte missa 😃
  • Bra lön och lönerevision två gånger/år för att du ska få betalt för din utveckling.
  • Ett av marknadens bästa förmånspaket med bra föräldralön, pensionsavsättning och såklart ”pick your own device” och en julgran.
  • Ambitiösa och kompetenta kollegor, inledningsvis med mycket stöd och samarbete från Stockholm

Vi söker dig som

  • Har flera års erfarenhet av frontendutveckling.
  • Har en passion för kombinationen av människor och teknik, och du brinner för att dela med dig av dina kunskaper!
  • Har erfarenhet av att coacha och få andra människor att växa

Information om företaget

At Crowd Collective we develop both the technical and soft skills that make tech work for people and business. We are an IT consultancy, and we are more than individual resources. We are a collective that support each other, peer to peer. To be able to do this, we are organized in crowds. A crowd is a group of people that share interest and skills within the same area. Read more about us: www.crowdcollective.com

Ansök här