2 dagar sedan
Annons-ID: 15081981

Verksamhetskonsult till Quality Consulting

Snabbfakta

Stad:
Stockholm
Omfattning:
Heltid
Typ av uppdrag:
Rekrytering
Startdatum:
Enligt överenskommelse

"Vårt mål är att vara världens bästa arbetsplats. Det innebär att man som anställd alltid kan förvänta sig stora investeringar i sin personliga utveckling genom både utbildning och en motiverande vardag i form av rätt typ av konsultuppdrag. Man kan även förvänta sig att få vara med och påverka uppbyggnaden av QC, ha väldigt roligt på jobbet och att göra detta med marknadens bästa villkor inom branschen." Så säger Quality Consultnings VD, som ser fram emot att få med DIG på resan.

Om tjänsten

Quality Consulting är en modern ekonomikonsultfirma som brinner för att hjälpa sina kunder i deras vardag samt med deras tillväxt- och förändringsresor. Med ett tydligt mål i att vara den bästa arbetsplatsen för sina konsulter erbjuder QC hög personlig utveckling, moderna arbetssätt samt högt kundengagemang. Genom att ständigt prioritera detta bygger QC förutsättningen för att deras kunder alltid ska få hjälp av marknadens bästa och mest drivna konsulter.

Du erbjuds:

  • Tydliga karriärsvägar
  • En företagskultur som premierar engagemang, fokuserar på dina individuella målsättningar och som ser fram emot både AW:s, konferenser och utomlandsresor tillsammans med dig!
  • Möjligheten att själv påverka vilka uppdrag du vill ta dig an

Arbetsuppgifter

Som verksamhetskonsult erbjuder Quality Consulting utvecklande och spännande uppdrag hos både större, mindre och internationella kunder i varierande roller. Du kan även på sikt få möjlighet att arbeta inom deras investeringsverksamhet, där man är med i allt från värdering, strategisk planering och att operativt driva bolag i deras portfölj. Eftersom att du får möjligheten att vara med under deras första och framgångsrika år kommer du även att arbeta med alla verksamhetsben och driva hela QC tillsammans med ledningen.

Vi söker dig som

  • Innehar en kandidat- eller masterexamen inom ekonomi
  • Har en god förståelse för ekonomifunktionens alla led, troligtvis är du ca 2 år in i karriären
  • Kan kommunicera på svenska och engelska i både tal och skrift då dessa språk används dagligen

Som konsult på QC kommer du att komma i kontakt med flera olika kunder med varierande behov. Vi ser därför att du är en stark relationsbyggare och har ett rådgivande tillvägagångssätt med mycket god förmåga att samarbeta och driva projekt från början till slut. Receptet för framgång på QC är inte nödvändigtvis vad som står på ditt CV utan framförallt din nyfikenhet, drivkraft och viljan att utvecklas.

Övrig information

  • Start: Enligt överenskommelse
  • Omfattning: Heltid, detta är en direktrekrytering där du blir anställd av Quality Consulting tillsvidare med 6 månaders provanställning
  • Placering: Stockholm, Östermalm

Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Information om företaget

Quality Consulting är en ekonomikonsultfirma där vi brinner för att hjälpa våra kunder i deras vardag samt med deras tillväxt- och förändringsresor. Vi värdesätter alltid kvalitet som den viktigaste ingrediensen i alla våra tjänster och vi strävar alltid efter att skapa långsiktiga relationer med våra kunder genom högt engagemang och skräddarsydda ekonomilösningar.

Ledningen och konsulterna i Quality Consulting är alla ekonomer och har lång och bred erfarenhet av både redovisning och controlling. Våra kunder består av såväl de största bolagen i Sverige som det nystartade bolaget. Vi har god erfarenhet av en mängd olika branscher och genom vår breda kompetens och långa konsulterfarenhet vet vi vilken lösning som krävs för att täcka våra kunders behov.

Ansök här