1 månad sedan
Annons-ID: 15083662

Varuflödesplanerare inom e-handel till Dagab i Backa

Snabbfakta

Stad:
Göteborg, Backa
Omfattning:
Heltid
Typ av uppdrag:
Rekrytering
Startdatum:
Omgående
Övrigt:
Heltid

Vill du vara en del av den stora förändringsresan inom e-handel och vidareutveckla Dagabs automatiserade lager? Sporras du av att hitta lösningar som bidrar till ett effektivare flöde? Om du dessutom är engagerad och ambitiös är du kanske den vi söker till Dagab i Backa! Skicka in din ansökan redan idag då urval sker löpande.

Om tjänsten

Dagab Inköp & Logistik AB skapar, lagerhåller och levererar sortimentet till Axfoodkoncernens kedjor såsom b.l.a. Hemköp, Willys, Snabbgross, Urban Deli och Apohem. Dagab utvecklar också egna varumärken, b.l.a. Garant, Eldorado och Såklart. Deras verksamhet vilar på goda värderingar för jord, människa och samhälle, vilket genomsyrar allt från sortimentsutveckling, paketering och transport - till hur Dagab agerar mot sina medarbetare. På så sätt ger de sina kunder förutsättningar att göra schyssta och hållbara val.

Med andra ord - hos Dagab är du med och påverkar det vardagliga livet för en sisådär tio miljoner människor, förstå hur viktiga deras medarbetare är för dom. Välkommen du med!

I denna roll kommer du ingå i ett operativt team på fyra personer som nu söker dig som vill vara en del av Dagabs tillväxtresa och utvecklas med bolaget.

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos Dagab.

Du erbjuds

Hos Dagab blir du en del av ett sammansvetsat team av kollegor som arbetar i ett samhällsviktigt uppdrag med fokus på hållbarhet. Det är viktigt för Dagab med såväl bra balans mellan jobb och privatliv, som goda ergonomiska förutsättningar och möjlighet att växa inom både din roll och i organisationen. Du erbjuds även:

 • Pension & försäkringar enligt kollektivavtal
 • Rabatt hos deras kedjor och butiker
 • Utbildning och utveckling via Dagabs interna akademi
 • Gym, friskvårdsbidrag och subventionerad massage
 • Personalmatsal med subventionerad lunch och gratis frukt

Arbetsuppgifter

I rollen som varuflödesplanerare kommer du i huvudsak ansvara för att varuinköpen för e-handel görs i rätt tid och i rätt kvantitet med hänsyn till optimal logistik. Du bidrar till kundnöjdhet genom att säkerställa att Dagabs sortiment finns tillgängligt på deras e-handelssiter för att möjliggöra köp och snabb leverans till våra kunder.

Du kommer bland annat att:

 • Planera och ansvara för de operativa inköpen från flertal leverantörer
 • Orderlägga, orderbevaka samt genomföra förbättringsarbete
 • Agera på avvikelser i inköpsflödet
 • Ansvara för den taktiska planeringen för att säkra ett bra varuflöde, exempelvis inför kampanjer

Vi söker dig som

Personliga egenskaper värderas högt och vi söker dig med ett brinnande intresse för varuflöden och som har energin för att tillsammans med oss lyckas i den stora förändringsresa inom e-handel som ligger framför oss.

Det team du blir en del av präglas av tillit, samarbete, delaktighet och engagemang – värdeord du behöver känna igen dig i. Du är en ambitiös och prestigelös lagspelare med mycket energi som du nyttjar till att leta förbättringar och hitta lösningar. Du har en god förmåga att prioritera i ditt arbete som innebär mycket eget ansvar och du ser vikten av att vara ett team som skrattar ihop – lyckas tillsammans är betydande för oss.

Du har en högskoleutbildning inom Supply Chain/Logistik, med förståelse för hur logistikflöden fungerar och styrs gällande Inköp, produktion, distribution och lager. Vi ser gärna att du har 1–2 års yrkeserfarenhet inom Supply Chain.

Dessutom har du:

 • Goda analytiska egenskaper för att hantera komplex information samt förståelse för hur ditt agerande påverkar lönsamheten
 • Datorvana och kompetens att använda MS Office Paketet. Fokus på att ta fram, hantera och tolka data i Excel
 • Flytande kunskaper i både tal och skrift i svenska och engelska.
 • Intresse för parti- och detaljhandeln

Övrig information

 • Start: Enligt överenskommelse
 • Omfattning: Heltid tillsvidare med en inledande provanställning
 • Lön: Marknadsmässig

Information om företaget

Dagab driver och utvecklar koncernens sortiment, inköp och logistik. Dagab har en nyckelroll i Axfoods arbete med att ständigt effektivisera varuflödet. Dagab omsätter drygt 48 miljarder kronor (2020) och ingår i Axfood AB som är noterat på Nasdaq OMX Stockholm ABs Large Cap-lista.

Ansök här