2 veckor sedan
Annons-ID: 15087688

Vaktmästare till MBH Aviation Services

Det har nu öppnats upp en möjlighet för dig som är en praktiskt lagd mångsysslare som gillar att arbeta med händerna. Är du dessutom serviceinriktad? Då kanske du skulle fundera på att bli vaktmästare hos MBH Aviation Services som utför service- transport- och byggtjänster på Arlanda flygplats. Ta chansen och sök redan idag, vi går igenom urvalet löpande.

Om tjänsten

Academic Work söker nu två vaktmästare till MBH Aviation Services som arbetar med att hjälpa kunder på Arlanda flygplats med fastighetsnära stödtjänster. Teamet består idag av ca 10 personer och klimatet i gruppen beskrivs som hjälpsamt, öppet och stöttande. I rollen arbetar du tillsammans med en annan kollega för att lösa en daglig agenda som ni får under morgonen.

För att arbeta hos MBH Aviation Services behöver du gå igenom en säkerhetsprövning då arbetsplatsen ligger på Arlanda som är ett säkerhetsklassat område. Det innebär att du kommer behöva skicka in arbetsintyg, studieintyg och liknande som bekräftar vad du har gjort de senaste 5 åren. Ditt CV behöver även vara uppdaterat med datum bredvid varje anställning och eventuella studier enligt modellen år-månad-dag.

Rollen hos MBH Aviation Services är ett konsultuppdrag vilket innebär att du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos kunden. Uppdraget kommer att vara på heltid och är långsiktigt. Det finns mycket goda möjligheter att bli överrekryterad direkt till MBH Aviation Services, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Du erbjuds

 • Att bli en del av en organisation med stort utrymme för kreativt tänkande där dina initiativ och idéer värdesätts
 • En arbetsplats med låg personalomsättning, vilket är ett resultat av bra personalpolitik där medarbetarna vill stanna
 • En arbetsplats med ett gott rykte där de värdesätter ett positivt arbetsklimat och där medarbetarna trivs

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter

I rollen som vaktmästare kommer du arbeta med stor bredd och variation på praktiska uppgifter. Du kommer bland annat:

 • Installation av inredningar främst i restauranger
 • Transportera material till och från byggarbetsplatser och butiker
 • Riva exempelvis restauranger som ska bytas ut

Vi söker dig som

 • Är en praktiskt lagd person som gillar att ta tag där det behövs
 • Innehar B-körkort
 • Är mycket bekväm med svenska i både tal och skrift

Det är meriterande, men inget krav, om du:

 • Är bekväm med engelska

Som person är du lösningsfokuserad och flexibel. Du har en god initiativförmåga och kan arbeta prestigelöst med dina kollegor. Viktigt är även en god förmåga att strukturera ditt arbete och att kunna hantera flera arbetsuppgifter samtidigt. Eftersom du arbetar tätt tillsammans med dina kollegor är det även viktigt med en god samarbetsförmåga.

Övrig information

 • Start: Mars
 • Omfattning: Heltid, kl.7.00-16-00
 • Placering: Arlanda

Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Information om företaget

MBH har funnits på Arlanda sedan miten av 90-talet. Det började som en kontors-jour åt SAS, sen utökades det med bygg och uthyrning av liftar... sen har det rullat på. Idag är en MBH bred aktör på flygplatsen. Vi utför service- transport- och byggtjänster åt både interna företag samt internationella aktörer inne på Arlanda Flygplats. Vi gör även jobb ute landet, oftast i anslutning till flygplatser och tågstationer då mycket av våra kunder jobbar i anslutning till dessa.

På MBH finns även avdelningar som arbetar med maskinuthyrning och underhåll av flygplanskabiner och tillverkar flygplansmattor.

Ansök här