2 månader sedan
Annons-ID: 15076785

Utvecklingsingenjör till Automotive Components Floby

Snabbfakta

Stad:
Göteborg, Floby
Omfattning:
Heltid
Typ av uppdrag:
Konsultuppdrag
Startdatum:
Omgående
Övrigt:
Heltid

Är du utbildad ingenjör och vill vara med i utvecklingen inom fordonsindustrin? Har du dessutom erfarenhet från produktutveckling? För dig som har ett teknikintresse, visar framfötterna och vill utvecklas är detta en fantastisk möjlighet som kommer ge karriären en raketstart! Låter det spännande? Sök redan idag då start är omgående!

Om tjänsten

Academic Work söker en Utvecklingsingenjör till Automotive Components Floby med start omgående. AC Floby står inför en spännande period och en omställning tack vare stora teknikskiften inom Automotive. I rollen som Utvecklingsingenjör kommer du att arbeta med att utveckla komponenter till personbilsindustrin. Du kommer att få vara med i hela utvecklingsprocessen från design och verfifiering av produkter till simuleringar och att testa produkten på riktiga fordon. Vidare kommer du att arbeta i en internationell miljö med kunder spridda över hela världen.

Du kommer att bli väl omhändertagen av dina kollegor. Företaget har en stark familjär kultur som präglas av prestigelösa och omtänksamma medarbetare som alla, på ett eller annat sätt, har ett stort intresse för teknik.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos vår kund i Floby. Uppdraget kommer att vara på heltid och sträcka sig sex månader framåt. Det finns därefter goda möjligheter till utveckling och att bli förlängd på uppdraget, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter

 • Utveckla komponenter till personbilsindustrin
 • Förstå och omvandla kundens önskemål till en producerbar produkt
 • Arbeta tätt ihop med leverantörer och samarbetspartners inom verifiering och provning

Tjänsten passar dig som är i början av din karriär och som vill växa och utvecklas tillsammans med ett företag i framkant. Uppdraget inleds med en introduktion och du kommer även få en linjechef till mentor som är ansvarig för din utveckling - du kommer med andra ord få alla förutsättningar för att kickstarta din utvecklingsresa tillsammans med AC Floby!

Vi söker dig som

 • Har läst en eftergymnasial utbildning till Ingenjör på högskola eller universitet, gärna med inriktning mot Maskiningenjör eller Automotive
 • Behärskar svenska och engelska språket i tal och skrift
 • Har ett stort intresse för teknik och en hållbarhetsförståelse

Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet inom produktutveckling, gärna inom automotive-branschen.

Som person är du:

 • Noggrann
 • Problemlösande
 • Initiativtagande
 • Affärsmässig

ÖVRIG INFORMATION

 • Start: Omgående
 • Lön: Timbaserad månadslön
 • Omfattning: Heltid, minst sex månader
 • Placering: Floby

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och AC Flobys önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

Information om företaget

AC Floby är ett företag som har tillverkat produkter åt fordonsindustrin sedan 1957. Att arbeta hos dem innebär ett spännande jobb med snabba förändringar och möjlighet att påverka och utvecklas. Som en av Falköpings kommuns största arbetsgivare är de en trygg arbetsplats.

Ansök här