Sökresultat
1 månad sedan
Annons-ID: 15018501

Utvecklare till Tieto i Sundsvall!

Snabbfakta

Stad:
Sundsvall
Omfattning:
Heltid, 8-16.30
Typ av uppdrag:
Rekrytering, Heltid
Jobbkategori:
Systemutvecklare
Startdatum:
Enligt ÖK

Vill du jobba med nyteknik på Tieto som är nordens största bolag inom IT-tjänster? Är du som person flexibel och redo att ta steget in i en organisation i framkant? Tieto har idag en framträdande roll i det digitala ekosystemet och använder mjukvara i kombination med unika tjänster för att skapa verktyg och lösningar som förenklar vardagen för miljontals människor. Här får du möjlighet att utveckla dina kodkunskaper tillsammans med drivna kollegor! Välkommen in med din ansökan redan idag!

Om tjänsten

Academic Work söker systemutvecklare till Tieto i Sundsvall. I och med nya projekt kommer Tieto behöva utöka sin personalstyrka och därav söker vi dig som vill arbeta på ett stort bolag där du får chansen att arbeta med nyteknik. Tieto är framtidens bolag inom IT lösningar och har alltid människan i fokus. Genom den datadrivna världen vill de skapa effektiva lösningar som skapar ett bättre digitalt ekosystem för människorna och samhället. I centrala Sundsvall sitter de i ljusa och fräscha lokaler där arbetsplatsens klimat präglas av innovation och teamarbete.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Tietos önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work.

​Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos Tieto.

Se mer om vilka Tieto är!

Arbetsuppgifter

Som utvecklare så bedrivs arbetet i projektform med en tydlig ledare i form av Scrummaster som leder och fördelar arbetet i projektet. Projektens storlek, innehåll och omfattning kan komma att variera. En del av projekten drivs inhouse och i andra projekt arbetar du som konsult ute hos kund. Din vilja, kunskap och önskan kommer till stor del styra vad du hamnar i för team.

Teamet är till antalet 20 personer idag men delas in i 4 mindre autonoma team utifrån vilket projekt de tillhör. Även om gruppen är uppdelad så är Tieto en arbetsplats som tycker teamkänsla är viktigt och därav ser de till att skapa en god sammanhållning genom gemensamma aktiviteter och träffar. För att du ska komma in i arbetet kommer du först genomgå ett introduktionsprogram via webben och därefter gå en utbildning på plats i Stockholm. När du sedan återvänder till arbetsplatsen finns det gott om erfarna kollegor att fråga men du tilldelas även en mentor som du kommer kunna vända dig till.

Internt ges du möjligheten att prova på nya roller inom testning, design, arkitekt eller Scrummaster. Hos Tieto är det viktigt att du som individ trivs och känner att du har möjlighet att utvecklas.

Vi söker dig som

 • Innehar minst gymnasialkompetens från ett tekniskt program där du kodat i Java.

 • Talar och skriver obehindrat på både svenska och engelska för att du ska kunna kommunicera med medarbetare och kunder.

 • Har tillgodosett dig tillräckliga kunskaper inom Java för att snabbt bli självgående. Dessa kunskaper kan du exempelvis ha förvärvat när du kodat i projekt hemma eller ifrån arbetslivserfarenhet.

Det är meriterande om du innehar en högskoleutbildning inom systemvetenskap eller liknande så som yrkeshögskoleexamen inom likvärdigt område. Vidare är det även meriterande om du arbetat i agila projekt med fokus på kodning inom Java.

Som person är det av största vikt att du har en bra samarbetsförmåga och gärna delar med dig av dina erfarenheter till ditt team. Då teamet kommer vara nytt är det även viktigt att du som person trivs i en föränderlig miljö där det arbetas fram rutiner och ramverk vartefter arbetet fortskrider.

I den här processen kommer både din kompetens inom kodning kombinerat med dina personliga egenskaper att vara viktiga. Därför ser vi gärna att du tydligt skriver vilka kunskaper du besitter och ger en motivering till varför du sökt denna tjänst i din ansökan.

Övrig information

 • Start: Omgående, enligt ÖK

 • Omfattning: Heltid

 • Placering: Sundsvall

 • Kontaktuppgifter: Rekryteringskonsult Matilda Andersson eller ring mig på +4660-741 22 08

 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work.

 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på sun01@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!

Om oss

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

 • Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här

Information om företaget

Tieto är det största IT-tjänsteföretaget i Norden och tillhandahåller tjänster för hela IT-livscykeln. Företaget arbetar med stora organisationer inom bl.a. Bank & Finans, Energi, Retail och Telekom. Företaget har 3500 anställda i Sverige och huvudkontoret är lokaliserat i Värtahamnen, Stockholm. Tietos mål är att vara kundernas förstahandsval för affärsförnyelse och det ledande mjukvaru- och tjänsteföretaget i Norden.

Här söker du jobbet

Vilket CV vill du ansöka med?

Här söker du jobbet

Vilket CV vill du ansöka med?

Matilda Andersson consultant manager

Har du frågor om tjänsten?

Matilda Andersson eller någon av kollegorna i rekryteringsteamet svarar dig gärna på sun01@academicwork.se. Ange annons-ID i ditt mail: 15018501