Sökresultat
1 månad sedan
Annons-ID: 15024149

Utvecklare till HiQ i Västerås

Snabbfakta

Stad:
Västerås
Omfattning:
Heltid, 8-17, flex
Typ av uppdrag:
Rekrytering
Jobbkategori:
Systemutvecklare
Startdatum:
Enligt överenskommelse

Vill du bli en del av HiQ och få möjlighet att arbeta på spännande uppdrag som utvecklare? Har du arbetat något år och är redo för nästa steg i karriären? HiQ söker nu dig som vill arbeta i en varierande roll där du som utvecklare kommer att ingå i något av HiQs team. Här välkomnas du till ett innovativt företag med generösa förmåner och en härlig gemenskap mellan kollegorna. Låter detta intressant? Läs vidare och ansök redan idag då urval sker löpande.

Om tjänsten

Academic Work söker flera utvecklare till HiQ i Västerås.

På HiQ gillar de att arbeta fokuserat tillsammans. De vet att ett innovativt team kan uträtta underverk och att kvalité är en del av framgången. De sätter en stor ära i att känna sina kunder och hjälpa dem till framgång och seger. Att förenkla människors liv med teknik, design och kommunikation är deras grundinställning och de ser till att ha roligt under tiden. Som utvecklare på HiQ är du en del av deras absoluta kärnkompetens. En stor mängd uppdrag inom flera olika branscher finns tillgängliga och de vågar lova att de kommer kunna matcha precis dina drivkrafter och önskemål om utmaningar.

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos HiQ.

Arbetsuppgifter

Som utvecklare på HiQ kommer du arbeta på uppdrag ute hos kunder eller inhouse från kontoret på Kopparlunden. Du arbetar med varierade uppgifter i stora och små projekt beroende på vilket uppdrag du sitter i.

HiQ erbjuder utmanande arbetsuppgifter ute hos kund samt i deras egen regi där HiQ har helhetsansvar för projekten. På HiQ får du jobba i en kreativ miljö med kunniga kollegor inom både teknik och design. Du får möjlighet att delta i och leda utvecklingen av deras kunders framtida produkter och IT-system inom en rad olika branscher såsom fordon, industri, försvar samt myndigheter och finans.

Vi söker dig som

 • Är en riktigt duktig utvecklare och som har minst 1 års arbetslivserfarenhet av programmering i C, C++ eller C#

 • Har en universitets- eller högskoleutbildning inom exempelvis datateknik, datavetenskap, robotik eller liknande.

 • Talar och skriver svenska obehindrat då det används mot kunder i det dagliga arbetet

Till denna tjänst lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper. Som person är du trygg i dig själv och har insikt om dina styrkor och utvecklingsområden. Vi ser gärna att du tar egna initiativ och kommer med konkreta idéer för hur arbetet kan utvecklas framåt. Du motiveras av att lära dig genom att ta dig an nya situationer och lämnar inte något åt slumpen. I denna roll är det viktigt att du är en lagspelare och trivs med att arbeta och umgås med dina kollegor på HiQ och ute på uppdrag. Vidare ser vi också att du tar ett stort eget ansvar för ditt eget arbete och trivs med att arbeta självständigt.

Övrig information

 • Start: Omgående

 • Omfattning: Heltid, tillsvidare

 • Lön: Individuell månadslön

 • Placering: Västerås

 • Kontaktuppgifter: Rekryteringskonsult Elin Steinvall

 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och HiQs önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work.

 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på vas01@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!

Om oss

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

Information om företaget

HiQ erbjuder utmanande arbetsuppgifter både hos deras kunder samt i deras egen regi där HiQ har helhetsansvar för projekten. De använder de senaste utvecklingsmetoderna och även de mest efterfrågade utvecklingsmiljöerna. På HiQ satsar de stort på matchning mellan konsult och uppdrag samt att våra konsulter ska känna sig hemma på HiQ. Som medarbetare på HiQ kan du förvänta dig innovativa projekt och en företagskultur som präglas av högt i tak och en god balans mellan arbete och privatliv.

Här söker du jobbet

Vilket CV vill du ansöka med?

Elin Steinvall consultant manager

Har du frågor om tjänsten?

Elin Steinvall eller någon av kollegorna i rekryteringsteamet svarar dig gärna på vas01@academicwork.se. Ange annons-ID i ditt mail: 15024149