1 månad sedan
Annons-ID: 15085917

Utvecklare i finansbranschen till Clara Consulting

Snabbfakta

Stad:
Stockholm
Omfattning:
Heltid
Typ av uppdrag:
Rekrytering
Startdatum:
Enligt överenskommelse
Övrigt:
Full time

Är du nyexaminerad eller ska ta examen och strävar efter att arbeta som utvecklare? Eller har du jobbat något år och känner att du är redo för en ny utmaning? Clara Financial Consulting är ett modernt och kompetent företag, som genom att vara den attraktivaste arbetsgivaren inom sin nisch, kan erbjuda sina kunder de bästa konsulterna på marknaden. De hjälper sina kunder med allt från utveckling och förändring av affärsprocesser och verksamheter till kravställning, design, utveckling och förvaltning av systemlösningar. Gemensamt för uppdragen är att de involverar en helhetssyn på affärsverksamhet och IT.

Om tjänsten

Clara Consulting söker nu en utvecklare då de är inne i en tillväxtfas med många spännande projekt på ingång. Företaget drivs idag av fem partners där samtliga är aktiva i bolaget. Miljön präglas av en öppen och entreprenöriell atmosfär där dina idéer och förslag på nya koncept tas emot och blir uppmärksammade.

Clara tycker även att transparens är viktigt och att du som medarbetare ska ha full insyn i vad som händer i bolaget. Du kommer komma till ett sammansvetsat konsultteam på drygt 25 personer med god kompetens inom finansområdet generellt, och framför allt inom kapitalförvaltning. Då stora delar av arbetet sker ute hos kund satsar företaget mycket på interna träffar för att bygga en god företagskänsla med utbyte av erfarenhet. Det görs genom informationsmöten som ofta avslutas med trevliga middagar, roliga event, konferenser på härliga platser eller gemensamma after-works.

Som ny medarbetare kommer du få en introduktion via din coach och det interna Clara Academy-programmet. Du kommer få sätta dig in i verksamheten och fördjupa dig inom IT och finans.

Arbetsuppgifter

För att kunna leverera den bästa tjänsten eller lösningen behöver du vara analytisk och snabbt kunna sätta dig in i kunders systemflora och dess tekniker. Det är viktigt att du förstår verksamhetskraven för att kunna omsätta krav till kod.

Vi söker dig som

Vi söker dig som

 • Är nyexad med civilingenjörsutbildning inom teknisk fysik, datateknik, industriell ekonomi eller annan motsvarande utbildning
 • Stort tekniskt intresse och en vilja att utvecklas
 • Har mycket goda kunskaper i svenska och engelska, i både tal och skrift, detta då du kommer använda båda språken i arbetet

Meriterande:

 • Goda kunskaper inom .Net Core, Angular, React, Java, Databaser, Kafka eller liknande ramverk
 • Intresse av och erfarenhet inom finans

Vi tror att du är nyfiken och vidare kommer vi i rekryteringsprocessen att fokusera på följande viktiga personliga egenskaper i rollen:

 • Samarbetsinriktad
 • Självgående
 • Problemlösare
 • Anpassningsbar

Övrig information

 • Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid
 • Omfattning: Heltid, tillsvidare
 • Placering: Målargatan 7, Stockholm

Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen. Rekryteringsprocessen kommer innehålla personlighetstester.

Information om företaget

Clara Financial Consulting är ett modernt konsultföretag med 100% fokus på att hjälpa företag inom finansbranschen med specialistkompetens och bemanning vid arbetstoppar och projekt. Clara grundades 2017 och attraherade snabbt ett antal seniora medarbetare som samlades runt en vision om hur ett modernt, inkluderande och öppet konsultföretag präglat av arbetsglädje och kontinuerligt lärande skulle fungera. Idag är Clara ett stabilt partnerägt företag med en stadig tillväxt av konsulter och kunder.

Ansök här