1 månad sedan
Annons-ID: 15032103

Utrullningstekniker till Cygate!

Snabbfakta

Stad:
Göteborg, Göteborg, Lysekil
Omfattning:
Heltid, Kontorstider
Typ av uppdrag:
Konsultuppdrag
Jobbkategori:
PC Support
Startdatum:
Omgående
Övrigt:
Heltid, tidsbegränsat

Är du den personen alla vänder sig till med sina IT-probem? Vill du att ditt jobb inte bara ska utveckla dig som tekniker utan även som person? Detta ett perfekt tillfälle för dig som under en kortare tid vill skaffa dig mer meriterande erfarenhet! Här får du vara med och installera datorer runt om i Göteborgområdet för Cygates kund. Ta chansen och sök redan idag!

Om tjänsten

Academic Work söker en utrullningstekniker till Cygate. Cygate har fått i uppdrag från sin kund att installera datorer (PC) runt om i Göteborg där målet är att göra varje dator användarvänlig för respektive person. Din uppgift är att åka runt, packa upp datorer och installera rätt program på varje dator. Exempel på detta kan vara Windows 10 samt på ett pedagogiskt sätt förklara för de anställda hur det fungerar.

Innan du åker ut till kunden kommer du få en introduktion på Cygate så att du känner dig trygg i vad och hur du ska gå tillväga.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Cygate. Uppdraget kommer att vara på heltid och sträcka sig 2-4 veckor framåt.

Arbetsuppgifter

Som utrullningstekniker kommer du arbeta med att installera mjukvaran på varje dator så att varje dator är anpassad efter varje användare. Man ser helt enkelt till att personen har det hen behöver. Då många ute hos Cygates kund kan vara ovana vid att hantera datorer så krävs det att du är pedagogisk och kan förklara för de personerna som behöver lite extra vägledning.

Du kommer till exempel att:

 • Installera bland annat Windows 10
 • Göra iordning datorn för varje användare
 • Supportera på ett pedagogiskt sätt.

Vi söker dig som

 • Besitter administrativa kunskaper i AD (active directory)
 • Behärskar både det svenska och engelska språket
 • Har grundförståelse för ärendehanteringssystem
 • Är van vid att arbeta i Windows miljöer, särskilt i Windows 7 & 10
 • Har B-körkort.

Vidare ser vi gärna att du:

 • Har en eftergymnasial utbildning inom relevant område.
 • Arbetat i en liknande roll tidigare.

Som person är du tekniskt lagd och IT-intresserad. Du är serviceinriktad och har förmågan att på ett pedagogiskt sätt få kunderna att förstå. Du ser detta som ett roligt och spännande uppdrag som ger dig möjligheten att få in en fot på IT-marknaden. Genom lyhördhet lär du dig arbetsuppgifterna och tar ansvar över att genomföra dem på ett professionellt sätt.

ÖVRIG INFORMATION

 • Start: Omgående

 • Omfattning: Heltid, 2-4 veckor, eventuell förlängning

 • Placering: Göteborg och Lysekil

 • Vi kommer att behöva ett utdrag ur belastningsregistret om du blir aktuell för tjänsten

 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Cygates önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work.

 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen. Om du har ett satt slutdatum för ansökningsprocessen, tänk på att du inte får stänga annonsen tidigare och att alla ansökningar måste gås igenom.

 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på gbg06@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!

OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

 • Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här

Information om företaget

Cygate är ett svenskt IT-företag som är en del av Telia-koncernen. Genom skräddarsydda lösningar erbjuder Cygate sina kunder IT-tjänster som är direkt anpassade efter dem. Läs gärna vidare om Cygate på deras hemsida

Ansök här