1 månad sedan
Annons-ID: 15075144

Utbildningsledare till Effektiv Nu

Snabbfakta

Stad:
Stockholm
Omfattning:
Heltid
Typ av uppdrag:
Rekrytering
Startdatum:
Enligt överenskommelse
Övrigt:
Heltid

Har du också tänkt tanken att vi många gånger skulle kunna jobba smartare – inte hårdare – och ändå uppnå samma eller bättre resultat? Perfekt, då har du några minuters trevlig läsning framför dig! (Och förhoppningsvis kan du inte hålla dig från att skicka in en ansökan om en liten stund…) I och med dagens snabba samhällsförändringar har det aldrig varit mer aktuellt att veta hur man använder sig av tekniska verktyg i arbetet. Hos Effektiv Nu bidrar du till att hjälpa andra att uppnå en mindre stressfull vardag, frigöra tid och få en bättre balans i livet. Här blir du en del av en arbetsgrupp med varierande bakgrunder, mycket hjärta och där alla delar passionen för att utbilda!

Om tjänsten

Effektiv Nu startades 2013 och består idag av sex utbildningsledare eller Effektivitetskonsulter som de benämns internt. Tillsammans har Effektiv Nu redan utbildat över 16 000 deltagare inom olika branscher på temat hur man ska arbeta smartare. Här har din bakgrund ingen avgörande betydelse, utan det viktigaste är passionen och förmågan att utbilda. Detta blir särskilt tydligt om man tittar på hur teamet ser ut idag. Här finner du bland annat Linn som tidigare varit rekryterare, Caesar som jobbat inom sälj och Emelie med en bakgrund som fysioterapeut. Även om de sysslat med skilda saker innan, delas intresset för att utbilda och visionen om ett hållbarare arbetsliv. Gemensamt för Effektiv Nu´s konsulter är tydlighet i sin kommunikation, förmågan att förmedla ett gediget innehåll på ett kärnfullt sätt och med ett brinnande engagemang för sina deltagare och kollegor.

En hälsning från din närmsta chef

”Effektiv Nu startades med inställningen att kunna hjälpa människor att arbeta smartare vilket leder till mindre stress för att undvika utbrändhet. Drivkraften har legat i att jag en gång i tiden gjorde alla misstag som man kan göra och brände ut mig. Just därför finns vi för att förebygga att andra inte gör samma ”resa”. Vi är ett litet familjärt gäng som älskar att utbilda, utveckla och stötta våra kunder och deltagare. Det är högt i tak och där det skrattas ofta och vi bryr oss om varandra. En viktig faktor är att vi lever som vi lär. Dessa rader sammanfattar oss och vår mission väldigt väl. Jag/Vi ser fram emot att ha nya kollegor som delar denna framgångssaga med oss”.

Vi förstår! Klart du vill kolla upp din potentiellt framtida chef också, här hittar du Manne.

Du erbjuds

 • En arbetsplats som kännetecknas av hjälpsamhet, att man är mån om att lyssna och förstå varandra och där du som medarbetare ska känna samma balans i livet som man vill uppnå hos deltagarna i utbildningarna.
 • Ett företag som främjar hälsa. Här tränar man gärna tillsammans, deltar i lopp (om man vill 😊) och alla medarbetare erbjuds även ett årligt hälsotest
 • Vi tror inte på att bara ”kastas” in i nya arbetsuppgifter. Här får du en gedigen introduktion och under de första månaderna kommer du att skugga en kollega – det är viktigt att få tid att vara ny!
 • En roll med stort ansvar och möjlighet att påverka och utveckla både dig själv och bolagets tjänster.
 • Utöver detta erbjuds du även goda förmåner så som bonus, 5000 kr i friskvårdsbidrag, SL-kort, 10 000 kronor i utbildningsbidrag/år m.m.

Arbetsuppgifter

Som Effektivitetskonsult kommer du hålla utbildningar cirka två dagar i veckan antingen digitalt eller fysiskt på plats hos deltagarna. Resterande tid fokuserar du på förberedelser i form av att läsa in dig på material, förstå kundens IT-miljöer och grupperna du ska utbilda. Under veckan läggs ett stort fokus på egen och gemensam utveckling för att du och teamet ska hålla er uppdaterade på den senaste tekniken. Utbildningar som Effektiv Nu erbjuder är exempelvis ”Arbeta Smartare”, ”Smart Mobilhantering”, ”Interna Trafikregler” och ”Effektiva Möten”. Du kommer ges stor frihet under ansvar att planera ditt eget arbete och jobba mot kunder både i Stockholm och övriga Sverige vilket gör att rollen innebär en del resor.

Vi söker dig som

Som vi nämnt tidigare är inte din erfarenhet det viktigaste utan snarare din potential att bli en riktigt duktig Effektivitetskonsult. Vi tror att du har en inspirerande personlighet, är kommunikativ och har det där lilla extra som krävs för att utbildningsdeltagarna ska lyssna och engagera sig och vi tror även att du trivs med att tala inför större grupper.

Vidare har du…

 • Vana av att arbeta i en kundorienterad och/eller konsultativ roll
 • Mycket goda kunskaper i svenska och engelska då utbildningarna hålls på båda språken
 • Har god vana av att själv använda M365 i arbetet, exempelvis Teams och Outlook

Vi ser det som meriterande om du har…

 • Säljerfarenhet
 • Har en bakgrund inom HR

Rekryteringsprocessen

 • Telefonintervju med Academic Work
 • Personlighetstest & problemlösningstest
 • Djupintervju med Academic Work
 • Intervju 1 med Effektiv Nu – träffa din framtida närmsta chef och teamet
 • Intervju 2 med Effektiv Nu – skugga en Effektivitetskonsult under en utbildningsdag
 • Referenser + beslut

Övrig information

 • Start: Enligt överenskommelse
 • Omfattning: Heltid
 • Placering: Stockholm
 • Kontaktuppgifter: Ansvarig rekryterare Johanna Sörell, johanna.sorell@academicwork.se samt Emelie Säfbom, emelie.safbom@academicwork.se
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Effektiv Nu:s önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work
 • Urval sker löpande, sök tjänsten genom att klicka på "Ansök" nedan

Information om företaget

Läs mer om Effektiv Nu på deras hemsida: https://effektivnu.se/

Ansök här