Sökresultat
1 vecka sedan
Annons-ID: 15023471

Utbildning, kundrelationer och ledarskap- här har du drömrollen!

Snabbfakta

Stad:
Stockholm
Omfattning:
Heltid, Kontorstider
Typ av uppdrag:
Rekrytering, Heltid, tillsvidare
Jobbkategori:
Managementkonsult
Startdatum:
Så snart som möjligt

Känner du ett starkt engagemang för att utveckla och stärka team och individer? Nu söker vi dig som vill jobba som utbildare och konsult inom ledarskap projekt- och förändringsledning med beteendevetenskap i fokus hos Wenell Management. Här erbjuds en roll som kombinerar såväl kundrelationer, kundutveckling, utbildning som ledarskap. En roll för dig som har en bakgrund inom beteendevetenskap samt ett brinnande intresse för att utbilda!

Om tjänsten

Wenell är ett av Nordens ledande konsult- och utbildningsföretag. De hjälper sina kunder att lyckas med sina projekt, sina förändringar och med sitt ledarskap genom skräddarsydda insatser som ger mervärde för såväl kundorganisationer som individer. Wenell har kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö samt genomför öppna kurser även i Uppsala och Linköping. Med en global marknad har de kunder över hela världen. På Wenell arbetar det idag 16 personer i olika roller som konsulter, kursadministratör, IT ansvarig och VD på de olika kontoren i Sverige.

Du kommer i rollen som utbildningskonsult att tillhöra Stockholmskontoret om nio personer där du jobbar tillsammans med övriga på bolaget. Teamet på Wenell är väl sammansvetsat och stämningen upplevs familjär och varm. Det är prestigelöst och högt i tak och som gruppen själva beskriver det ”Vi har roligt tillsammans, det är bra energi och vi har nära till skratt!”

I rollen kommer du att arbeta med Wenells kunder och skapa samt hålla i olika utbildningar. Wenell ger dig möjligheten att utvecklas i en stimulerande miljö där kundens resultat står i centrum. Du får möjlighet att arbeta med många olika typer av organisationer och företräda ett välrenommerat företag. I början av din tid som utbildningskonsult kommer du få en gedigen introduktion och stöttning av kollegor, du tillåts växa in i rollen allt eftersom du får kunskap och genomför sedan utbildningar själv när du är redo. Wenell vill hålla en hög nivå till sina kunder och deltagare och det är viktigt att du anammar deras metodik. Det är också viktigt att du trivs i rollen som pedagog och utbildare samt har ett genuint intresse för lärande.

" Det bästa med jobbet som senior konsult är att ser jag individer, grupper och företag växa, utvecklas och ta till sig ny kunskap som tillämpas i deras egna miljö. Utbildningarna jag genomför förbereds väl och ger mig inblick i många olika verksamheter samtidigt som jag utvecklar min egen kompetens." Så beskriver en av Wenells seniora utbildare, Kristina Rosén rollen.

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos Wenell.

Arbetsuppgifter

Som utbildningskonsult på Wenell kommer din huvuduppgift vara att genomföra utbildningar inom ledarskap samt projekt- och förändringsledning såväl nationellt som internationellt, samt att bygga långsiktiga kundrelationer. Till att börja med blir ditt fokus att genomföra befintliga utbildningar. När du blivit varm i kläderna kommer du designa, planera och genomföra kundspecifika utbildningar, samt agera coach för deltagare. Wenell ägnar mycket tid åt praktisk träning och din roll blir att både erbjuda en teoretisk bas samt coacha och stötta i träningsmomenten. I dina arbetsuppgifter ingår även försäljning till både nya och befintliga kunder. Tjänsten passar dig som trivs i en pedagogisk roll där du får inspirera och motivera andra.

Vi söker dig som

  • Vi söker dig med en eftergymnasial, beteendevetenskaplig utbildning

  • Du har tidigare erfarenhet av projektarbete (inte nödvändigtvis som projektledare) samt är bekant med att hålla utbildningar och workshops samt trivs med att ta eget ansvar, coacha människor och vidareutveckla kundrelationer

  • Vi förutsätter att både din svenska och engelska är flytande i både skrift och tal då du kommer att arbeta både på en nationell och internationell basis

  • Har möjlighet att resa i tjänsten, du kommer främst arbeta i Stockholmsområdet men även på övriga kontor i Sverige samt göra ett antal utlandsresor per år. Planeringshorisonten är oftast 3-9 månaders, vilket innebär att resor kan planeras i god tid.

Det är meriterande om du har kunskap inom Organisational Behaviour Management (OBM)

Som person trivs du med att jobba med kunder och har en stor servicekänsla. Du har en personlig mognad och förmåga att reflektera över dina egna styrkor och utvecklingspunkter. Då rollen kommer att vara mycket självständig ser vi det viktigt att du trivs du med att ta stort eget ansvar, planerar ditt arbete på ett effektivt sätt samt har ett inre driv.

Övrig information

  • Start: Enligt överenskommelse

  • Omfattning: Heltid, tillsvidare

  • Placering: Globenområdet, Stockholm (Arenavägen 63, 121 77 Johanneshov)

  • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Wenell Managements önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work.

  • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

  • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på recruitmentstockholmsouth@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!

Om oss

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

Information om företaget

Läs mer om Wenell Managements

Här söker du jobbet

Vilket CV vill du ansöka med?

Maria Gunnardo consultant manager

Har du frågor om tjänsten?

Maria Gunnardo eller någon av kollegorna i rekryteringsteamet svarar dig gärna på recruitmentstockholmsouth@academicwork.se. Ange annons-ID i ditt mail: 15023471