Sökresultat
1 månad sedan
Annons-ID: 15015282

Två fastighetstekniker till Coor

Snabbfakta

Stad:
Stockholm
Omfattning:
Heltid, 7-16
Typ av uppdrag:
Konsultuppdrag, Tillsvidare
Jobbkategori:
Tekniker (bygg/anläggning)
Startdatum:
Omgående

Vill du samla på dig bred erfarenhet inom fastighetsdrift? Här är möjligheten för dig att utvecklas inom området samt arbeta i spännande fastighetsmiljöer genom Coor Service Management!

Om tjänsten

Academic Work söker för Coors räkning två fastighetstekniker. Du kommer arbeta brett med fastighetsteknik och beroende på vilken grupp du tillhör kommer du arbeta mot industrilokaler eller kontorsfastighet. Du har alltid kollegor nära tillhands för frågor och även om du många gånger arbetar självständigt finns alltid arbetskamrater att möta upp för en kaffe eller lunch.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Coor. Uppdraget kommer att vara på heltid och sträcka sig tillsvidare.

Arbetsuppgifter

Som fastighetstekniker kommer du arbeta med traditionell fastighetsskötsel kopplats till den fastighetsdriften av olika industrilokaler och kontorsbyggnader. Du ansvarar för inre och yttre skötsel av fastigheterna samt utför mindre reparationer. Arbetsuppgifterna och miljön kommer skilja sig en del beroende på om du tillhör kontorsbyggnader eller industrilokaler.

Även om rollen till största del är teknisk i sin karaktär ligger även fokus på service och administration. Du ansvarar exempelvis för att utveckla och vidmakthålla goda kundrelationer för att erbjuda merförsäljning inom ditt men också övriga tjänsteområden. De administrativa arbetsuppgifterna innefattar bland annat dokumentation och återrapportering av ditt arbete i verksamhetssystemet.

kan erv samt på administrativa sysslor såsom dokumentation av arbetsuppgifter så att Coor kan erbjuda merförsäljning för kundens behov tillsammans med Siter och övriga tjänsteområden

Du kommer till exempel att:

 • Utföra löpande tillsyn, skötsel, reparation och underhåll av byggnad och tekniska installationer

 • Utföra beställningar av fastighetsunderhåll

 • Dokumentera och återrapportera arbete i verksamhetssystemet

 • Hjälpa till i övrig serviceleverans med ex. post, gods, avfallshantering, kontorsservice, kontorsmaterial säkerhet eller reception

Tjänsten passar dig som gillar fastighetsteknik och som vill lära dig mer inom fastighetsdrift i spännande miljöer.

Vi söker dig som

 • Har intresset för fastighetsteknik

 • Har grundläggande kunskaper i svenska

Det är meriterande om du om du har arbetat med fastighetsteknik innan eller har en relevant utbildning inom området.

Som person är du ansvarstagande och självständig då du kommer utföra mycket av arbetet ensam. Du är kreativ och lösningsorienterad då du dagligen kommer stöta på nya typer av problem. Vidare har du en positiv inställning och är servicemedveten som person. Det är också viktigt att du har skinn på näsan samt kan ta olika typer av människor.

ÖVRIG INFORMATION

 • Start: omgående

 • Omfattning: tillsvidare

 • Placering: Stockholm

 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Coors önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work.

 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på sts02@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!

OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

Ansök här Ansök här
Anna Persson consultant manager

Har du frågor om tjänsten?

Anna Persson eller någon av kollegorna i rekryteringsteamet svarar dig gärna på sts02@academicwork.se. Ange annons-ID i ditt mail: 15015282