3 veckor sedan
Annons-ID: 15088464

Truckförare till Götene Kyllager

Snabbfakta

Stad:
Göteborg, Götene, Lidköping
Omfattning:
Deltid
Typ av uppdrag:
Konsultuppdrag
Startdatum:
Omgående
Övrigt:
Deltid

Är du en student som värdesätter frihet och ansvar samt har truckvana? Vår kund Götene Kyllager fortsätter växa och behöver truckförare till sitt lager som är i ständig utveckling inom hantering av gods, förbättringsarbete och miljöarbete. Låter detta som något för dig? Välkommen in med din ansökan - vi tillämpar löpande urval!

Om tjänsten

Götene Kyltransporter AB och dess dotterbolag Götene Kyllager AB erbjuder transport- och lagerlösningar för kylda, frysta och torra varor av högsta kvalité. De är cirka 300 anställda och har cirka 110 lastbilar och totalt 34 000 m2 lagerlokaler. Götene Kyllager söker nu truckförare till sitt lager i Lidköping och Götene. Arbetstiderna kan variera då man kan jobba både dag- och nattid. Du kommer att jobba i skift där du antingen jobbar natt (21-06), dag (07-16) eller eftermiddag (15-00).

Du erbjuds

  • Stor frihet i arbetet
  • En spännande arbetsplats i hjärtat av företaget
  • En härlig sammanhållning med kollegorna

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer omvårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter

Utefter din erfarenhet och på vilket lager man hamnar på kommer arbetet innebära att köra ledstaplare, plocktruck, motviktstruck och skjutstativstruck.

Arbetsuppgifterna innefattar lasta och lossa lastbilar och släp samt ansvarar för kontroll och mottagning. Arbetet är fysiskt krävande och det förekommer tunga lyft.

Vi söker dig som

För att trivas i rollen föredrar du att arbeta i ett högt tempo men fortfarande behålla en hög noggrannhet och kvalitetsmedvetenhet i ditt arbete. Du är flexibel och kan snabbt anpassa dig till uppkomna situationer.

Krav för tjänsten

  • Studerar en eftergymnasial utbildning på minst 50%
  • Innehar körkort, truckkort & truckvana
  • Obehindrad i svenska i både tal och skrift

Övrig information

  • Start: Omgående
  • Omfattning: Heltid under sommaren, vecka 24- 32.
  • Placering: Lidköping eller Götene

Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Information om företaget

Du kan läsa mer om Götene kyllager här!

Ansök här