Sökresultat
1 månad sedan
Annons-ID: 15017926

Transportledare till Expresservice i Uppsala!

Snabbfakta

Stad:
Uppsala
Omfattning:
Heltid, 11-20
Typ av uppdrag:
Konsultuppdrag, Heltid
Jobbkategori:
Transportplanerare
Startdatum:
Omgående enligt ök.

Har du tidigare arbetat som transportledare där du planerat och koordinerat rutter/gods och vill slippa pendla? Vill du dessutom arbeta på ett familjärt företag med frihet under ansvar, och i ett härligt team som har roligt tillsammans? Då kan du vara rätt person för denna tjänst – sök redan idag då vi rekryterar löpande!

Om tjänsten

Academic Work söker en transportledare till Expresservice. Expresservice är ett transport- och terminalföretag som utgår från Uppsala, och bedriver linjetrafik främst i Stockholm och Mälardalen. Det är ett familjestartat företag som i dagsläget har mer än 70 anställda, men där den familjära stämningen fortfarande präglar arbetsplatsen. Då företaget växer behövs nu ytterligare en medarbetare i transportledningen. Du kommer att arbeta i ett mindre team där samarbete värderas högt och där de i dagsläget kompletterar varandra. Atmosfären i gruppen präglas av många skratt och högt i tak och du arbetar under mottot frihet under ansvar.

Tjänsten är på heltid och arbetstiderna kommer att utformas enligt överenskommelse där det främst är viktigt att stängningstiderna täcks. Du kommer att ha möjlighet att välja om du vill arbeta exempelvis fyradagarsveckor mellan 8:00-19:00 eller 11:00-20:00 fem dagar i veckan.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Expresservice. Uppdraget kommer att vara på heltid och sträcka sig 6 månader fram i tiden. Det finns dock goda möjligheter att bli förlängd på uppdraget, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Arbetsuppgifter

Som transportledare kommer du att ta emot orders från kunder via mail och telefon samt koordinera dessa på lastbilarna. Du kommer att koordinera rutterna som dessa lastbilar sedan kommer att köra och se till så att godset hamnar hos kund på ett så effektivt sätt som möjligt. Arbetet består av mycket planering där du kommer att leda och fördela chaufförernas arbete samt planera körningar i hela Stockholmsområdet och Mälardalen.

I början av din anställning kommer du att få en introduktion, där du dels kommer att sitta med en erfaren kollega i teamet men även få annan praktisk insyn i hur företaget arbetar.

Tjänsten passar dig som trivs med att arbeta i högt tryck och som har en fantastisk koordinationsförmåga.

Vi söker dig som

 • Har arbetat som transportledare tidigare där du ansvarat för att planera rutter och koordinerat gods, alternativt gått en transportledarutbildning
 • Har goda datorkunskaper
 • Har goda kunskaper i svenska och engelska, såväl i tal som i skrift då båda språken kommer att användas

Det är meriterande om du…

 • Har geografiska kunskaper i Stockholmsområdet
 • Tidigare har arbetat i systemet K2

Som person tror vi att du har en problemlösande inställning till utmaningar, där du även på ett flexibelt sätt kan anpassa dig efter förändringar. Vi tror även att du trivs med multitasking och har förmågan att planera och organisera ditt arbete på ett effektivt sätt. Till sist tror vi att du är en lagspelare som har lätt att samarbeta med såväl kollegor som kunder, men även har skinn på näsan.

ÖVRIG INFORMATION

 • Start: Omgående

 • Omfattning: Heltid

 • Placering: Uppsala

 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Expresservice önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work.

 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stn06@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!

OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

 • Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här

Information om företaget

Expresservice är idag ett modernt och lönsamt transport- och terminalföretag. Deras affärsidé, att bedriva linjetrafik, har lett till en ökad efterfrågan på våra tjänster. Att de dessutom kan erbjuda sina kunder omexpediering och lagring i den 3 386 kvm stora fastigheten har även bidragit till nya kundkontakter med tillhörande transportuppdrag. Fastigheten ligger strategiskt vid E4:ans södra infart till Uppsala.

Här söker du jobbet

Vilket CV vill du ansöka med?

Här söker du jobbet

Vilket CV vill du ansöka med?

Julia Brummer consultant manager

Har du frågor om tjänsten?

Julia Brummer eller någon av kollegorna i rekryteringsteamet svarar dig gärna på stn06@academicwork.se. Ange annons-ID i ditt mail: 15017926