1 vecka sedan
Annons-ID: 15081141

Transportledare med driftansvar till Stay Fresh Sweden AB!

Snabbfakta

Stad:
Karlstad
Omfattning:
Heltid
Typ av uppdrag:
Rekrytering
Startdatum:
Omgående

Har du ett stort intresse för logistik och transport och som trivs med att leda en grupp? Tycker du om att kunna arbeta med frihet under ansvar? Vi söker en driven transportledare med driftansvar som uppnår nya resultat och mål för verksamheten. Stay Fresh Sweden AB växer och behöver någon som kan axla rollen och som vill vara med i drift- och utvecklingsarbetet av företaget. Missa inte denna möjlighet till nästa steg i din karriär!

Om tjänsten

Stay Fresh Sweden AB är ett modernt och hållbarhetsorienterat företag inom åkeribranschen. Företaget grundades 2013 och är en del av Jönsson Group som startade redan 1954. Visionen och målet i koncernen är kvalitet och fullt ansvar för leveransen gentemot kunden. Stay Fresh har huvudkontoret i Helsingborg och söker nu till sin verksamhet i Karlstad en transportledare med driftansvar.

Som transportledare med driftansvar hos Stay Fresh får du möjligheten att utvecklas på ett framåtlutat företag i en roll med stor frihet under ansvar. Du kommer att arbeta nära din kollega på kontoret som också är platschef och tillsammans ansvarar ni för 25 chaufförer som arbetar med utgångspunkt i Karlstad.

Arbetsuppgifter

  • Att arbeta i en platt organisation med korta beslutsvägar
  • Stor frihet under ansvar i din roll som transportledare med driftansvar. Du planerar dina egna dagar och driver tillsammans med din kollega arbetet framåt och utvecklar organisationen

Vi söker dig som

  • Har tidigare erfarenhet av personalledning
  • God datorvana och tidigare arbetat i Excel
  • Innehar CE- körkort
  • Har ett stort intresse för logistik och transport
  • Talar och skriver obehindrat på svenska då språket används i det dagliga arbetet

Det är meriterande om du tidigare arbetat inom åkeribranschen samt arbetat med organisationsutveckling. Vidare är det meriterande om du besitter grundläggande kunskaper i engelska.

Som person är du:

  • Initiativtagande
  • Problemlösande
  • Samarbetsvillig

Övrig information

Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Information om företaget

Stay Fresh startades 2013 och inriktar sig på fossilfria systemtransporter. De arbetar med hållbarhet som ledord och skapar transporter där miljöpåverkan är så liten som möjligt samtidigt som kvaliteten är i toppklass.

Ansök här