Sökresultat
1 månad sedan
Annons-ID: 15022197

Trafikverket söker Projektingenjör till elkraftprojekt, Nationell Investering!

Snabbfakta

Stad:
Solna, Stockholm
Omfattning:
Heltid, 8-17
Typ av uppdrag:
Konsultuppdrag, Heltid
Jobbkategori:
Projektingenjör
Startdatum:
Omgående

Är du nyexaminerad ingenjör med ett stort intresse för elkraft och teknik? Är du dessutom ansvarstagande, ambitiös och självgående med ambitionen att i framtiden bli projektledare? Då ska du söka denna tjänst som Projektingenjör hos Nationell Investering på Trafikverket i Solna! Du kommer ha bredd och variation i dina arbetsuppgifter och erbjudas en unik inblick i en rikstäckande organisation med långsiktiga möjligheter!

Om tjänsten

Academic Work söker för Trafikverkets räkning en junior Projektingenjör till Nationell Investering enhet 4, en enhet som arbetar med elkrafts-och järnvägsprojekt. Enheten sitter utspridd över hela landet och du kommer vara behjälplig i flera parallella projekt. Du kommer att sitta i öppet kontorslandskap på kontoret i Solna tillsammans med engagerade och professionella kollegor.

Som konsult på Trafikverket får du möjlighet att utvecklas i en spännande miljö med varierande arbetsuppgifter som succesivt ger dig möjlighet att utvecklas i rollen som projektingenjör samt i framtiden kunna klättra i organisationen. Det kommer läggas stort fokus på din personliga kompetensutveckling och du kommer i samband med din anställning hos Academic Work bland annat få möjligheten att ta del av ett skräddarsytt utbildningsprogram som Academic Work tagit fram tillsammans med Trafikverket. Du kommer även ges löpande coachning för stöd och vägledning som ger dig bästa förutsättningarna att växa i rollen.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Trafikverkets önskemål är därför att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work.

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Trafikverket.

Arbetsuppgifter

Som Projektingenjör kommer du att stödja enheten Investering Nord Enhet 4 som arbetar med kraftförsörjningsprojekt över hela landet – bland annat i form av nyinvesteringar och reinvesteringar. Du kommer att arbeta med elkraft mot järnväg samt delta i projekt mot kraftförsörjning.

Dina arbetsuppgifter kommer variera, men exempel på uppgifter är:

 • Biträda projektledare i alla förekommande projektledaruppgifter så att de dokumenteras och administreras korrekt

 • Vara ett stöd i projektets kontinuerliga ekonomiuppföljning och stötta med att prognostisera slutkostnader

 • Biträda projektledaren med projektuppföljning avseende tid, kostnad, kvalitet, säkerhet och arbetsmiljö

 • Kontinuerligt följa upp tidplaner, nedlagda kostnader och gjorda beställningar samt bevaka att regler och bestämmelser följs

 • Medverka vid interna och externa möten

Utvecklingsmöjligheter: Tjänsten som projektingenjör ger dig en unik start på karriären och möjlighet att utvecklas till en nyckelperson i en rikstäckande organisation där du på sikt har möjligheten att växa in i en roll som exempelvis projektledare. Tillsammans med det skräddarsydda utvecklingsprogrammet och löpande coachningen får du bästa möjliga stöd för att snabbt ta dig an eget ansvar och utvecklas.

Vi söker dig som

 • Har en ingenjörsexamen, gärna inom elkraft

 • Har mycket god datorvana samt goda kunskaper i Officepaketet

 • Obehindrat kan uttrycka dig på svenska och engelska såväl tal som skrift

 • Har ett stort tekniskt intesse samt har intresse för att arbeta med samhällsutveckling

Trafikverket söker en framåt person med skinn på näsan och eget driv. Som person gillar du ordning och struktur samt förstår vikten av noggrannhet i denna roll. Då du i relativt stor utsträckning kommer att sköta ditt arbete självständigt söker vi dig som är ansvarstagande, självgående och initiativtagande. Det krävs en förmåga att se vad som behöver göras och vad som bör prioriteras och du tycker således att det är kul att ta för dig och hugga i där det behövs. Tjänsten innebär att du har mycket kontakt med stora delar av delprojektet, vilket också ställer krav på din kommunikativa och anpassningsbara förmåga.

Det är meriterande, men inget krav, om du har erfarenhet av att arbeta med kravhantering och/eller projektplanering eller bakgrund inom elkraft.

ÖVRIG INFORMATION

 • Start: Omgående

 • Omfattning: Heltid

 • Placering: Solna

 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stw02@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!

OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

 • Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här

Information om företaget

Resor och transporter är en stor del av Trafikverkets vardag. Myndigheten arbetar varje dag, dygnet runt, för att det ska fungera. De bygger och sköter statliga vägar och järnvägar och ansvarar för långsiktig planering av vägtrafik, järnvägstrafik, sjöfart och luftfart. Trafikverket utvecklar och förvaltar smart infrastruktur i samverkan med andra aktörer för att underlätta livet i hela Sverige.

Här söker du jobbet

Vilket CV vill du ansöka med?

Marie Laudon consultant manager

Har du frågor om tjänsten?

Marie Laudon eller någon av kollegorna i rekryteringsteamet svarar dig gärna på stw04@academicwork.se. Ange annons-ID i ditt mail: 15022197