1 månad sedan
Annons-ID: 15079704

Testutvecklare sökes till Qualisys

Snabbfakta

Stad:
Göteborg, Centralt
Omfattning:
Heltid
Typ av uppdrag:
Rekrytering
Startdatum:
Enligt överenskommelse
Övrigt:
Heltid

Qualisys utvecklar system för optisk tredimensionell rörelseanalys, eller Motion capture som det heter. Det innebär bland annat produkter för Animering, Virtual reality, biomekanik och stor variation av industriapplikationer. Med sina innovativa tekniska lösningar erbjuder de ett stort antal slutanvändarlösningar för vitt skilda tillämpningar. Nu söker de en ny medarbetare till sitt hårdvaruteam, där du erbjuds en nyckelposition i rollen som Testutvecklare. Är du redo att ta nästa steg i karriären? Välkommen med din ansökan!

Om tjänsten

Qualisys utvecklar unika digitala höghastighetskameror med tillhörande applikationsmjukvara och molnlösningar. Deras produkter används inom områden såsom biomekanisk forskning, sportbiomekanik, animerad film, VR-applikationer och mängder intressanta industritillämpningar. Med 30 år på marknaden och ett kundsegment inom olika industrier över hela världen har de en unik position på marknaden. I klippet nedan finner du ett typexempel på vad Qualisys utvecklar.

Deras huvudkontor ligger på Kvarnberget i Göteborg med utsikt över hamninloppet. De är idag drygt 40 personer på kontoret varpå hälften arbetar med utveckling fördelat på olika expertområden.

Som Testutvecklare kommer du vara en del av teamet som utvecklar all hårdvara där fokus ligger på kameraplattformarna, Arqus och Miqus – du kan läsa mer om dessa här. Teamet utvecklar mekanik, elektronik och inbyggd mjukvara till dessa kameraplattformar, men även tillbehör som tillsammans utgör ett komplett system.

Du erbjuds

 • En nyckelposition på ett företag i teknikens framkant
 • Goda förmåner
 • Stor möjlighet att påverka din egen arbetssituation och utveckling

Arbetsuppgifter

Du kommer i första hand agera som länken mellan utvecklingsteamet och produktion för att säkerställa att produkterna tillverkas på bästa sätt. Arbetet innefattar utveckling av mjukvara för produktionstester, dokumentation av produkter samt tekniskt stöd och support för produktionspersonal. Som en del av hårdvaruteamet finns också möjligheter att vara del av produktutvecklingen och framförallt bidra kring produktionstekniska lösningar.

Vi söker dig som

 • Har en högskole- eller civilingenjörsexamen inom elektroteknik eller liknande, alternativt en relevant YH-utbildning
 • Har minst 2 års erfarenhet från en liknande roll
 • Har goda programmeringskunskaper, företrädesvis i C#
 • Har erfarenhet av test och verifiering samt teknisk dokumentation
 • Har obehindrade kunskaper i svenska och engelska, både vad gäller tal och skrift

Det är meriterande om du:

 • Har erfarenhet av tesutveckling och elektronikproduktion
 • Kunskaper inom elektronikkonstruktion
 • Kunskaper i C++, Python, Shellscript etc.

Vi söker dig som har ett stort intresse för elektronik och programmering. Som person är du strukturerad och metodisk i ditt arbete. Samtidigt trivs du med att arbeta självgående och tar ansvar och egna initiativ för att driva dina processer vidare. Är du dessutom en person som trivs i en miljö där du tillsammans med dina kollegor arbetar mot gemensamma målsättningar – då kommer du passa in hos Qualisys.

Övrig information

 • Start: Enligt överenskommelse
 • Omfattning: Heltid, tillsvidare
 • Placering: Kvarnbergsgatan 2, Göteborg

Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Information om företaget

Qualisys utvecklar och säljer system för optisk tredimensionell rörelseanalys. Företaget har ca 60 anställda och 180 MSEK i omsättning. Huvudkontoret ligger i Göteborg men Qualisys har även kontor i Chicago samt Shanghai. Försäljning sker både direkt mot kund och genom distributörer över hela världen. Se mer på www.qualisys.com.

Ansök här