1 månad sedan
Annons-ID: 15082585

Testuppdrag (student) till Axis New Business avdelning!

Snabbfakta

Stad:
Lund, Ideon
Omfattning:
Deltid
Typ av uppdrag:
Konsultuppdrag
Startdatum:
Enligt överenskommelse
Övrigt:
Deltid

Vi söker dig som studerar till ingenjör eller systemvetare och vill arbeta på ett av regionens hetaste teknikbolag med testning. Uppdraget erbjuder dig stora möjligheter till kompetensutveckling och nätverksbyggande!

Om tjänsten

Academic Work söker för Axis Communications dig som studerar till ingenjör eller systemvetare och som har ett starkt intresse för att arbeta med testning ur ett slutanvändar perspektiv. Axis Communications är idag ledande inom digital nätverksövervakning och har kontor i mer än 20 länder och samarbetspartners över hela världen. Du kommer tillhöra avdelningen New Business och produktområdet Access control.

På New Business är beslutsvägarna korta och du kommer tillsammans med dina kollegor få möjlighet att påverka arbetet genom egna initiativ och komma med egen input till utvecklarna kring produkten. Allt för att ständigt försäkra sig om att man utvecklar dem bästa produkterna på marknaden.

Du erbjuds

  • En tydlig introduktion och mentorskap
  • En inspirerande och innovativ arbetsplats
  • En unik möjlighet att komma in på ett väldigt attraktivt företag under studietiden där dina kompetenser verkligen kan göra skillnad

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter

Som testare kommer du att arbeta löpande 2 dagar i veckan men där möjligheterna även kommer finnas att arbeta mera vid releaser eller add hoc behov.

Du kommer jobba med kvalitetssäkring av inbyggd mjukvara, vilket bland annat kommer innefatta manuell testning (scriptad/utforskande) och enklare scripting (Python) samt skapa felrapporter.

Mycket av arbetet kommer gå ut på att kommunicera med utvecklarna för att kvalitetssäkra produkterna innan release. Genom dagliga scrum möten kommer du förväntas att framföra din bild och åsikter utifrån de testfall och problem/fel som upptäcks.

Vi söker dig som

Du studerar idag till ingenjör inom E/D/F eller till systemvetare och har minst ett år kvar på din utbildning, du ska även ha en hög teknisk kompetens och förståelse. Du har god programmeringskompetens men framförallt ett starkt intresse för felsökning och problemlösning. Du är flytande i både tal och skrift i svenska och engelska.

Det är meriterande om du har erfarenhet av att arbeta med testning, antingen i yrkeslivet eller från privata projekt.

Som person är du ihärdig och ger dig inte. Du är nyfiken på inte bara nya tekniker men även på att förstå hur saker fungerar och är inte rädd för att fråga och ta initiativ.

Övrig information

  • Start: Enligt överenskommelse
  • Omfattning: Deltid 2 dagar i veckan
  • Placering: Lund, Ideon
  • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Axis önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Information om företaget

Här kan du läsa mer kring den produkt som QA-teamet på Axis arbetar med.

Ansök här