2 veckor sedan
Annons-ID: 15076416

Telecommunication Support till Praktikertjänst

Snabbfakta

Stad:
Stockholm
Omfattning:
Heltid
Typ av uppdrag:
Konsultuppdrag
Startdatum:
Enligt överenskommelse
Övrigt:
Heltid

Praktikertjänst söker nu en driven och noggrann Helpdesk Support inom Telecom till deras supportteam. Med stort ansvar kommer du i egen regi arbeta med och driva på utredningar kopplat till telefoni och abonnemang. Är du teknisk, självgående och ansvarsfull? Sök rollen redan idag, vi rekryterar löpande!

Om tjänsten

Som Helpdesk Support inom Telecom på Praktikertjänst blir du en egen del av deras supportteam som värderar positiv stämning och en god arbetsmiljö, har ett tätt samarbete och jobbar gemensamt för att nå uppsatta mål. För att trivas i rollen ser vi att du har ett stort intresse för telefoni och IT, och du har med fördel en bakgrund från Telecom-branschen. Kanske har du jobbat som säljare inom Telecom, som support på en mobiloperatör, med telekommunikation eller administration. Gillar du dessutom att ge service, ha stort eget ansvar och att jobba med telefonin och bredband, är denna roll för dig!

Detta är ett konsultuppdrag och du kommer vara anställd av Academic Work och arbete som konsult hos kunden. Uppdraget är på heltid och kundens ambition är att överrekrytera framöver om alla parter är nöjda. Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter

Du kommer bland annat att:

 • Hantera abbonemang, uppstarter, överlåtelser samt avslut av abonnemang
 • Hantera telefoni- och bredbandsärenden
 • Arbeta med teknisk rådgivning för interna medarbetare
 • Felsöka och utreda felaktiga fakturor mot operatörer

Vi söker dig som

 • Har teknisk erfarenhet från Telecom-branschen
 • Har erfarenhet av administration och fakturahantering
 • Har god kännedom av bredband och telefonilösningar
 • Har en avslutad gymnasieexamen
 • Kommunicerar obehindrat på svenska i tal och skrift, då språket används i det dagliga arbetet

Som person är du framåt och social, samtidigt som du är noggrann och ansvarstagande. Du kommer jobba på ett stort välkänt bolag och ha hand om känslig information, vilket kräver stor noggrannhet och en bra struktur i ditt arbete. Du bemöter även alla med ett leende och positiv attityd! Vi lägger vi stor vikt vid de personliga egenskaperna, så skriv tydligt i ditt personliga brev varför just du passar för den här tjänsten.

I denna process kommer även en bakgrundskontroll att genomföras.

Övrig information

 • Start: Omgående
 • Omfattning: Heltid med chans till förlängning
 • Placering: Centrala Stockholm

Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Information om företaget

Praktikertjänst har utvecklat Vårdsverige i 60 år och är Sveriges största vårdgivare inom privat tandvård och hälso- och sjukvård. Affärsmodellen är unik med 1 300 delägare som är både verksamhetsansvariga och anställda på mottagningar runt om i landet. Delägarna är tandläkare, läkare, tandtekniker, tandhygienister, sjukgymnaster/fysioterapeuter, psykoanalytiker/terapeuter, psykologer, kiropraktorer, sjuksköterskor, barnmorskor, logopeder och dietister. Omsättningen uppgår till cirka 8,5 miljarder kronor och antalet medarbetare är drygt 6 700.

Ansök här