2 dagar sedan
Annons-ID: 15090995

Teknisk utredare till Stockholm Vatten och Avfall!

Snabbfakta

Stad:
Stockholm, Bromma
Omfattning:
Deltid
Typ av uppdrag:
Konsultuppdrag
Startdatum:
Omgående
Övrigt:
Deltid, cirka 50-75%

Vi söker dig som är studerande, som attraheras av att arbeta inom en organisation som brinner för hållbarhet. I rollen som teknisk utredare kommer du att axla en viktig del i kedjan och tillhöra enheten Drift och underhåll. Du kommer att ha ett självständigt arbete där du hanterar underlag för tekniska utredningar. Du erbjuds meriterande erfarenhet inom VA-branschen och en möjlighet att lära dig av personer med unik och bred kompetens. Vi vill komma i kontakt med dig som vill ha ett stimulerande deltidsjobb vid sidan av dina studier som ser positivt på ett långsiktig samarbete i rollen!

Om tjänsten

Enheten Drift och underhåll ansvarar för drift och underhåll av vatten- och avloppsledningsnätet i Stockholm och Huddinge och säkerställer att rent dricksvatten når kunder och att avloppsvattnet avleds och hanteras. Dina kollegor arbetar även aktivt med att förnya och utveckla ledningsnätet i nära samarbete med andra funktioner på bolaget. Den grupp du tillhör består av ett tiotal personer med olika ansvarsområden. Som teknisk utredare kommer du hantera skadeståndsärenden och ta fram underlag för utredning avseende vad som står under organisationens ansvar och inte. Detta underlag tar du sedan vidare till en kollega som fattar beslut kring utredningen. Ditt dagliga arbete består således av att ta fram information från kollegor som befunnit sig i fält och gjort platsbesök för att sedan lägga in denna information tillsammans med kompletterande information från systemen och skapa en rapport.

Du erbjuds

 • En gedigen introduktion av erfarna kollegor.
 • En långsiktig deltidsroll med möjlighet till ett långsiktigt samarbete.
 • En tjänst som ger dig praktisk erfarenhet inom VA- och Avfallsbranschen, samtidigt som du kan arbeta flexibelt baserat på ditt skolschema.

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter

 • När skadeståndsanspråk inkommer från externa parter ansvarar du för att ta fram underlag som finns i interna system, men du kommer även kontakta dina kollegor inom organisationen för att få fram rätt information.
 • Du skriver om informationen och skapar en enklare teknisk utredningsrapport.
 • Du ansvarar för att skicka vidare rapporterna till ansvarig kollega som fattar beslut om ansvarsfrågan.
 • På sikt finns det möjlighet att driva förbättringsarbete för att effektivisera processen.

Vi söker dig som

 • Studerar en relevant teknisk universitets-, högskole- eller yrkeshögskoleutbildning och har minst ett år kvar av dina studier.
 • Har mycket god kommunikativ förmåga på svenska, då språket används dagligen.
 • Kan arbeta minst 20h/veckan och är positiv till att det kan bli mer i perioder.

Det är meriterande, men inget krav, om du:

 • Har VA-teknisk kompetens, vilket du motiverar i din ansökan.

Utöver att vara prestigelös och nyfiken beskriver du dig som:

 • Strukturerad och noggrann
 • Målinriktad
 • Samarbetsvillig

Övrig information

Start: Omgående, senast under april 2023.

Omfattning: Konsultuppdrag på deltid, cirka 50-75%. Du erbjuds ett flexibelt schema baserat på när det passar dina studier. Du kan på sikt arbeta hemifrån och utanför kontorstid i dialog med Stockholm Vatten och Avfall.

Placering: Du utgår från huvudkontoret i Ulvsunda, med möjlighet att arbeta hemifrån på sikt.

Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Stockholm Vatten & Avfalls är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Information om företaget

Här kan du läsa mer om Stockholm Vatten & Avfall!

Ansök här