2 veckor sedan
Annons-ID: 15087777

Teknisk projektledare till Tyri Lights!

Snabbfakta

Stad:
Göteborg
Omfattning:
Heltid
Typ av uppdrag:
Rekrytering
Startdatum:
Enligt överenskommelse
Övrigt:
Heltid

Tyri Lights växer och söker nu en ny kollega till kontoret i Göteborg. Vi söker dig som har erfarenhet av att driva projekt och besitter bred kunskap inom teknisk produktutveckling. Har du bred kunskap inom teknisk produktutveckling och vill ta dig an spännande projekt på ett världsledande OEM-företag? Då kan detta vara tjänsten för dig! Välkommen med din ansökan redan idag!

Om tjänsten

TYRI Lights globala utvecklingsenhet fortsätter med stark tillväxt och söker nu en teknisk projektledare med erfarenhet och intresse inom elektronik & mekanik. TYRI är pionjärer inom kvalificerad och energieffektiv arbetsbelysning, har aktiv produktutveckling och marknadens mest moderna produktprogram.

På TYRI Lights erbjuds du en rolig, flexibel och tekniskt avancerad arbetsplats fylld av kompetenta kollegor och intressanta kunder. Som Tyris nya projektledare kommer du tillsammans med deras andra projektledare ansvara för att driva utvecklingsprojekt.

Hos Tyri får du möjlighet att arbeta med många välkända och intressanta kunder både inom och utanför Sveriges gränser. Utvecklingstempot är högt och med en platt organisation och närhet till den egna produktionen har bolaget korta beslutsvägar. Du kommer självständigt att driva utvecklingsprojekten från ax till limpa och det blir du som leder och coachar projektmedlemmarna till att nå uppställda resultat och deadlines. Vill du veta mer om Tyri? Se klippet nedan:

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos Tyri Lights.

Arbetsuppgifter

I rollen som teknisk projektledare kommer du leda och driva bland annat OEM-specifika projekt, interna projekt inom LED belysning och kvalitetsutredningar. Förutom att kravställa och följa upp projekt kommer du även:

 • Kommunicera med kunder och leverentörer både inom Sverige och internationellt.
 • Ha kontakt med prototypleverantörer.
 • Hålla dig uppdaterad och ta reda på kravställningarna inom olika produkter på internationella marknader.
 • Arbeta med kostnadsuppföljning.
 • Få chansen att utveckla och förbättra processer.

Vi söker dig som

 • Har 3-5 års dokumenterad erfarenhet av att driva projekt, meriterande om det är inom automotive.
 • Har bred kunskap inom teknisk produktutveckling samt vana av att utveckla och förbättra befintlig teknik.
 • Har en högskole- eller civilingenjörsutbildning.
 • Har erfarenhet av formsprutande/pressgjutna detaljer samt arbetat med förbättrings- och kostnadseffektiviseringsprojekt.
 • Har obehindrade kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift
 • Har B-körkort
 • Arbetat i Solidworks samt PDM/PLM system.

I denna rekryteringsprocess lägger vi stor vikt på dina personliga egenskaper och söker dig som har ett utpräglat teknikintresse och gillar att uppdatera dig inom teknikutveckling. Som person är du en doer som ser till att saker bli gjorda med tydligt fokus på deadlines och kan hantera att driva flera projekt samtidigt. För att trivas i rollen är du stresstålig, ansvarstagande och samarbetsorienterad. Du som projektledare ska kunna motivera och leda dina projektmedlemmar.

Övrig information

 • Start: Omgående
 • Omfattning: Heltid
 • Placering: Göteborg, Hisings Backa.

Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Ansvarig rekryterare: Asrin Ali Zadeh asrin.zadeh@academicwork.se.

Information om företaget

TYRI Lights marknadsförs av TYRI Sweden AB och är ett bolag med lång erfarenhet inom belysningsbranschen. TYRI Lights erbjuder marknadens kanske bredaste program av högeffektiva strålkastare till arbetsfordon. De finns globalt i USA, England, Italien, Japan, Tyskland, Sydkorea, Brasilien, Ryssland och Norge. Tyri har ett standardsortiment men erbjuder också utveckling i nära samarbete med deras kunder och använder alltid det senaste i teknik inom LED, Xenon och Halogen. TYRI:s globala R&D avdelning finns i Göteborg och de arbetar med alla ledande OEM-kunder samt även med eftermarknad. Bland deras kunder genom åren finns välkända globala och svenska företag såsom Caterpillar, Atlas Copco, Toyota och John Deere. Läs mer om Tyri Lights här!

Ansök här