6 dagar sedan
Annons-ID: 15077822

Teknisk kundsupport till Royal Streaming

Snabbfakta

Stad:
Uppsala
Omfattning:
Heltid
Typ av uppdrag:
Rekrytering
Startdatum:
Omgående

Är du social, strukturerad och drivs av att leverera service? Vill du jobba med musik och några av Skandinaviens största varumärken? Då kan det vara just dig vi söker! Royal Streaming fortsätter att växa och söker nu efter ytterligare en kollega till deras supportteam i Uppsala!

Om tjänsten

Royal Streaming levererar musik och tekniska lösningar till butiker världen över. Kanske har du funderat över vem som spelar musiken i din favoritbutik, då är det troligtvis Royal Streaming som skräddarsytt en spellista för att förhöja just din kundupplevelse. Här kommer du bistå support via telefon och mail till bolagets kunder, du kommer även arbeta proaktivt med de problem som kunderna själva ännu inte upptäckt. Här kommer du till en rolig arbetsplats med drivna kollegor som trivs och har ett nära samarbete mellan avdelningarna.

Arbetsuppgifter

  • Supportera till bolagets kunder via mail och telefon
  • Supportera proaktivt

Din huvudsakliga arbetsuppgift kommer bestå i att via telefon och mail supportera bolagets befintliga och potentiella kunder, aktivt och proaktivt. Till din hjälp har du förutom duktiga kollegor även bolagets övervakningssystem.

Hos Royal Streaming är kunden alltid i fokus och du arbetar ständigt mot deras mål - att få ännu nöjdare kunder. Du strävar alltid efter att hålla den absolut högsta nivån på bolagets tjänst och framförallt på deras service.

Vi söker dig som

Förutom att du är allmänt tekniskt intresserad, räknar vi med att du är strukturerad och tycker om att lösa problem. Det är meriterande om du har kunskap om servrar och nätverk. Du är social och kommunikativ över telefon. För Royal Streaming är viljan, attityden och inställningen absolut viktigast!

Bolagets kunder finns i hela världen och därför kräver vi att du har en god förmåga att kunna uttrycka dig i tal och i skrift på både svenska och engelska. Detta är arbetsplatsen för dig som är ansvarsfull, driven och som triggas av att arbeta självständigt i en utåtriktad roll samtidigt som du är en generös och omtyckt lagspelare.

Med anledning av ovan beskrivning söker vi dig som besitter följande egenskaper:

  • Initiativtagande
  • Serviceinriktad
  • God problemlösningsförmåga
  • Strukturerad

Övrig information

  • Start: Omgående
  • Omfattning: Heltid
  • Placering: Uppsala

Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Information om företaget

Royal Streaming är ett bolag med stark entreprenörsanda som jobbar i en kreativ och inspirerande miljö med korta beslutsvägar och ett nära samarbete mellan avdelningarna. Det är ett sammansvetsat gäng som alla har musikintresset gemensamt och som brinner för att leverera rätt sound till bolagets kunder.

Ansök här