2 veckor sedan
Annons-ID: 15081195

Teknisk dokumentatör till Norrvatten

Som teknisk dokumentatör på Norrvatten kommer du vara en viktig del i upprättande av teknisk dokumentation, såväl intern som extern. Du kommer vara sakkunnig inom dokumentation och standarder, med huvudsakligt mål att leverera säkra och kvalitativa produkter. Arbetsplatsen är belägen på deras huvudkontor i Sundyberg, och du är en del av en flexibel arbetsplats med härliga och kunniga kollegor. Välkommen in med din ansökan!

Om tjänsten

Norrvatten erbjuder ett livsviktigt arbete med en hög grad av påverkan i ett stabilt och fristående kommunalförbund. De ligger i teknikens framkant och driver utveckling av dricksvattenförsörjningen i samarbete med deras medlemskommuner och andra vatten- och miljöaktörer.

Du erbjuds

Norrvatten har hög trivsel och ett högt engagemang för deras uppdrag.

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden.

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter

Som teknisk dokumentatör kommer du vara en viktig del i Norrvattens nuvarande och kommande projekt för deras reningsverk. Du kommer ha en central roll i att upprätta teknisk dokumentation, såväl intern som extern och vara sakkunnig inom dokumentation och standarder gentemot projektledarna. Du kommer också få vara med och framåt påverka hur processen för projektöverlämning och arbete med dokumentation ska se ut och således kommer du ha en viktig roll i att driva Norrvattens utveckling framåt.

Du kommer vidare ansvara för att leverera säkra och kvalitativa produkter vara med och utveckla och förtydliga omfattningen av projekt- och anläggningsdokumentationen samt för anläggningsdokumentation samverka med ansvarig person för teknisk dokumentation på vattenverket som ligger på Görväln.

Vidare ansvarsområden du kommer ha innefattar att:

 • Ansvara för att säkerställa och kontrollera att Norrvattens handlingar registreras korrekt.
 • Agera stöd både vad gäller system och regelverk, samt fungera som stöd till hela projektet gällande dokumentation.
 • Vara delaktig i och i vissa fall drivande för att ta fram handledningar, styrdokument och strategier inom projektet.
 • Utbilda och informera projektdeltagare hur dokumentationsarbetet skall ske i projekt.
 • Besvara frågor om olika handlingar som har kommit in och delta i arbetet med att lämna ut allmänna handlingar och handlingar skyddade av sekretess.
 • Kunna stödja registratorerna och utföra alla förekommande registratorsuppgifter.

Vi söker dig som

 • Har relevant gymnasial alt. Eftergymnasial utbildning
 • Har god erfarenhet av teknisk dokumentation
 • Talar och skriver flytande på det svenska samt engelska språket, då båda används i den dagliga dokumentationen och kommunikationen.

Meriterande är om du tidigare arbetat med projektering i tekniska program.

Som person är du strategisk, drivande samt besitter god samarbetsförmåga och organisationsförmåga. Du är bra på att ta eget ansvar för ditt arbete driver det framåt. I arbetet ingår kontakter och samarbete inom och utanför Norrvatten som ställer höga krav på förmåga att kunna kommunicera i tal och skrift.

ÖVRIG INFORMATION

 • Start: Enligt överenskommelse
 • Omfattning: Tjänsten är tillsvidare med möjilghet till överrekrytering
 • Placering: Sundbyberg

Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Information om företaget

Information om företaget Norrvatten är ett kommunalförbund som producerar och distribuerar dricksvatten av hög kvalitet till 14 medlemskommuner med stark expansion i norra Storstockholm. 650 000 människor, flera stora sjukhus samt Arlanda flygplats är beroende av att Norrvatten garanterar ett hälsosamt dricksvatten och därmed möjliggör regionens utveckling. Norrvatten är Sveriges fjärde största dricksvattenproducent med ca 60 anställda. Vårt vattenverk, Görvälnverket, ligger i Järfälla kommun. Här producerar vi 1800 liter dricksvatten per sekund.

Ansök här