3 veckor sedan
Annons-ID: 15078730

Teknikinformatör för flygande materiel till CTT!

Snabbfakta

Stad:
Nyköping
Omfattning:
Heltid
Typ av uppdrag:
Konsultuppdrag
Startdatum:
Omgående
Övrigt:
Heltid

Nu söker CTT en teknikinformatör för att dokumentera och utveckla teknisk information för deras produkter inom flygbranschen. Har du en examen som ingenjör, är intresserad av flygplansteknik och vill jobba tillsammans med dina kollegor för att utveckla företagets produkter inom fuktreglering av flygplan? Då är detta tjänsten för dig. Ansök redan idag då vi arbetar med löpande urval!

Om tjänsten

CTT förstärker nu sin utvecklingsavdelning och vi söker för deras räkning en teknikinformatör med intresse för teknisk dokumentation där du kommer att arbeta med produktutveckling och av tekniska system inom flyg. Du välkomnas in i ett bolag med god sammanhållning, där du, både på egen hand och tillsammans med dina kollegor kommer vara med och driva arbetet framåt.

För att trivas i denna roll krävs god samarbetsförmåga, noggrannhet och ansvarstagande då CTT är ett bolag där kvalitetskraven är höga och varje medarbetares insats är avgörande. Tjänsten är placerad i Nyköping och det är önskvärt att du bor i närområdet. För all personal på CTT görs en säkerhetsprövning och registerkontroll.

Du erbjuds

 • Att få utvecklas och stöttas av erfarna kollegor i teamet
 • En roll i ett spännande bolag som präglas av händelser i omvärlden
 • En dedikerad konsultchef som kommer vara med och stötta under hela uppdraget

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter

I rollen som teknikinformatör kan du som ingenjör få möjlighet att jobba med god insyn i hela kedjan från konstruktion, tillverkning, verifieringsprovning, certifiering i syfte att kunna producera nödvändig teknisk dokumentation för CTT´s produkter. Bland deras kunder kan Boeing och Airbus nämnas. Du kommer att jobba både med deras ingenjörer samt produktions- och underhållspersonal för att verifiera framtagna manualers lämplighet/funktion.

Vi söker dig som

 • Har en avslutad Ingenjörsutbildning, teknikerutbildning alternativt illustratörsutbildning med intresse för teknisk dokumentation, t ex manualer med höga krav både på tydlighet och god pedagogik.
 • Goda kunskaper i engelska och svenska i både tal och framförallt i skrift.
 • Erfarenhet från utveckling av underhållsmanualer/servicebulletiner är högt meriterande

Det är meriterande om du har:

 • Kunskaper inom S1000D
 • Kunskap inom Teknisk Illustration och vana vid illustrationsverktyg
 • Erfarenhet från flygindustri

Övrig information

 • Omgående, eller enligt överrenskommelse
 • Omfattning: Heltid, konsultuppdrag på 6 månader med goda chanser till förlängning
 • Placering: Nyköping

Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Information om företaget

CTT Systems AB ( http://www.ctt.se/sv/) är ett företag som verkar inom flygbranschen. De specialiserar sig på produkter och system som kontrollerar luftfuktigheten både i kabinen och i flygplanskroppen. Bland deras kunder finns Boeing, Airbus och olika flygbolag. Deras mål är att vara den ledande leverantören av produkter för luftfuktighetskontroll på flygplan för att berika flygbolagen och miljön och människorna ombord. Företaget startades 1991 i Nyköping och har sedan starten tagit över en större och större del utav marknaden. De har cirka 65 anställda i Nyköping och även en del mindre enheter i andra delar av Sverige som gör att bolaget består av strax under 100 anställda.

Ansök här