Sökresultat
2 veckor sedan
Annons-ID: 15022712

TALENT ACQUISITION MANAGER TILL SEVENTY AGENCY

Snabbfakta

Stad:
Stockholm
Omfattning:
Heltid, Kontorstider
Typ av uppdrag:
Rekrytering, Heltid
Jobbkategori:
HR-koordinator
Startdatum:
Enligt överenskommelse

Har du gedigen erfarenhet av rekrytering och trivs i en roll där du får ta stort ansvar? Vi söker dig som vill arbeta i en kreativ och snabbrörlig miljö där du kommer ha en viktig roll inom företagets HR-arbete. Välkommen med din ansökan!

Om tjänsten

Academic Work söker en Talent Acquisition Manager till Seventy Agency.

Seventy Agency är en internationell och expansiv brand & business designbyrå bestående av strateger, designers, copywriters, projektledare, analytiker filmskapare och en rad andra kompetenser med fokus på varumärkesbyggande. Seventy har idag 60+ medarbetare i Stockholm med kontor i moderna lokaler på Regeringsgatan samt ett kontor i Shanghai med 40+ medarbetare. Kulturen är entreprenöriell, dynamisk och prestigelös.

Som Talent Acquisition Manager kommer du bli den första medarbetaren som helt fokuserar på rekrytering och vara del av företagets People & Operations Team om 3 personer där du rapporterar till COO/Head of HR.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Seventy Agencys önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work.

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos Seventy Agency.

Arbetsuppgifter

Seventy Agency växer fort och som Talent Acquisition Manager kommer du ha en viktig roll i att nå tillväxtmålen. Du kommer främst driva och utveckla de interna rekryteringsprocesserna. I detta arbete kommer du att jobba nära anställande chefer i samtliga team inom bolaget och arbeta med rekryteringar inom alla rollkategorier, från strateger till kreatörer. I rollen kommer du även att hålla samman arbetet med Employer Branding.

Du kommer till exempel att:

 • Driva samt ge stöd och avlastning vid interna rekryteringsprocesser i alla faser av processen från att att utforma kravprofiler, skriva annonser, search, initial screening, sätta upp och hålla intervjuer samt ta referenser.

 • Utveckla, förbättra och kvalitetssäkra rekryteringsprocesserna samt stötta i arbetet med den strategiska rekryteringsplanen.

 • Utveckla det strategiska employer branding-arbetet.

 • Stötta vid övriga HR-relaterade uppgifter t.ex. performance management.

Tjänsten passar dig som trivs i en organisation i ständig tillväxt och förändring. För rätt person finns goda möjligheter att utveckla samt bredda rollen och göra skillnad.

Vi söker dig som

 • Har en eftergymnasial utbildning, gärna inom HR/Personal

 • Har 2-4 års erfarenhet inom rekrytering

 • Har en god systemvana

 • Har goda kunskaper inom Officepaketet

 • Kan uttrycka dig obehindrat på svenska och engelska i tal och skrift

Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet från branschen och har erfarenhet av att rekrytera kreatörer.

Du som söker är en doer med starkt driv och är inte rädd för att hugga tag och få saker gjort. Du är nyfiken som person och tycker att HR och rekrytering är roligt och strävar ständigt efter att utvecklas och göra skillnad. Vidare gör du idéer till handling och räds inte för att testa nya arbetssätt. Då det kommer ställas höga krav på ditt ansvarstagande är det av största vikt att du är trygg i dig själv och kan med lätthet driva dina arbetsuppgifter framåt. Vidare är du kommunikativ, kan arbeta med olika typer av personer samt har en förmåga att skapa struktur och prioritera ditt arbeta på ett effektivt sätt.

ÖVRIG INFORMATION

 • Start: Omgående, med hänsyn till uppsägningstid

 • Vi ser gärna att du skickar in din ansökan med CV och personligt brev på engelska

 • Omfattning: Heltid

 • Placering: Regeringsgatan 109 i centrala Stockholm

 • Kontaktuppgifter: Anna Heierson, Academic Work

 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stn01@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!

Information om företaget

Läs mer om Seventy Agency på deras hemsida HÄR.

Här söker du jobbet

Vilket CV vill du ansöka med?

Anna Heierson consultant manager

Har du frågor om tjänsten?

Anna Heierson eller någon av kollegorna i rekryteringsteamet svarar dig gärna på stn01@academicwork.se. Ange annons-ID i ditt mail: 15022712