3 dagar sedan
Annons-ID: 15081355

Taktisk transportplanerare till Dagab

Snabbfakta

Stad:
Stockholm
Omfattning:
Heltid
Typ av uppdrag:
Rekrytering
Startdatum:
Enligt överenskommelse

Dagab ser till att bra mat når en sisådär 10 miljoner människor i Sverige. De ansvarar för sortiment, inköp, lager och transporter för hela Axfoodkoncernen och tar dessutom fram Axfoods egna märkesvaror. För dig som är analytisk och nyfiken finns nu en helt unik möjlighet att vara med och skapa morgondagens och marknadens bästa logistiklösning. Hos Dagab erbjuds du en roll med stor möjlighet att utveckla koncernens uppdrag och möjliggöra Axfoods fortsatta framgång inom dagligvaruhandeln. Dessutom blir du en del av en arbetsplats och kultur där alla är viktiga!

Om tjänsten

Dagabs vision är att varje dag leverera Sveriges mest hållbara, prisvärda och moderna kunderbjudande inom mat. Med hjälp av deras fyra koncerngemensamma kärnvärden: vi utmanar, vi har koll, butiken är vår scen, och vi är starkare tillsammans skapas ett härligt arbetsklimat och möjligheter för att nå nya höjder.

Du erbjuds:

 • En gedigen onboarding och rätt förutsättningar för att lyckas
 • En flexibel arbetsmiljö med stort förtroende från chefoch kollegor som uppmanar till egna initiativ
 • Möjligheten att vara med och bygga en av Europas modernaste logistiksajter
 • Många utvecklingsområden och karriärsvägar, exempelvis mot ledarskap eller specialistområden

Arbetsuppgifter

Under de första åren är du aktiv i de förändringsprojekt som drivs inom Dagab för att bygga upp de strukturer och processer som behövs inom Transport för att verksamheten i Bålsta ska bli framgångsrik. Detta gör du bland annat genom att använda Dagabs nya optimeringsverktyg för att simulera hub- och distributionsstrukturer. Arbetet kommer att bedrivas i nära samarbete med övriga interna och externa intressenter där du blir en del av ett tight team om tre personer.

När enheten i Bålsta är i drift fortsätter du med att på ett strukturerad sätt hantera data som påverkar transportverksamheten inom Dagab. Du kommer tillsammans med lokala transportavdelningar att föreslå, simulera, genomföra och utvärdera förbättringar inom vår transportverksamhet.

Vi söker dig som

 • Innehar en examen från högskoleutbildning/universitet inom logistik eller arbetslivserfarenhet som bedöms likvärdig
 • Har en förmåga att hantera och analysera stora datamängder för att dra slutsatser om förändringar och förbättringar som behöver genomföras

Vi tror att du är en självgående och noggrann person som är driven, modig och strukturerad samt gillar att skaffa dig koll genom analytiskt arbete. Det ställer också krav på nyfikenhet och en förmåga att själva lära sig och att utveckla rollen, även med syfte att dela med sig av sin nyfunna kunskap till sina närmsta kollegor. Du gillar breda samarbeten och har alltid förhållningssättet starkare tillsammans, vidare är du målfokuserad med god förmåga att leverera resultat.

I rekryteringsprocessen lägger vi därför fokus vid dina personliga egenskaper:

 • Nyfiken
 • Analytisk
 • Samarbetsförmåga
 • Strukturerad

Övrig information

 • Start: Enligt överenskommelse
 • Omfattning: Heltid, detta är en direktrekrytering där du blir anställd av Dagab tillsvidare med 6 månaders provanställning
 • Placering: Både på Torsplan och i Bålsta

Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Information om företaget

Dagab är det pulserande hjärtat i Axfoodfamiljen. De ansvarar för koncernens hela varuflöde – från sortiment och inköp till lagerhållning och transporter. Genom Dagab får hela Sverige tillgång till prisvärd, bra och hållbar mat.

Ansök här