2 veckor sedan
Annons-ID: 15081957

Ta nästa steg i din programmeringskarriär tillsammans med Attentec

Snabbfakta

Stad:
Linköping, eller Stockholm
Omfattning:
Heltid
Typ av uppdrag:
Rekrytering
Startdatum:
Omgående/enl. överenskommelse
Övrigt:
Heltid, tillsvidare

Är det dags för en ny utmaning? Vill du ha en varierande roll med kundkontakt och mycket goda utvecklingsmöjligheter? Då har du hittat rätt! Attentec är specialister på Internet of Things där de står för att ständigt leverera engagemang och resultat i samtliga samarbeten och uppdrag. Hos Attentec välkomnas du till ett familjärt och tekniskt intresserat företag. Genom att vara en stor kugge i ett litet maskineri har du möjlighet att påverka ditt arbete för att utvecklas och ta dig an nya spännande utmaningar och ansvarsområden. Du kommer att arbeta i nära kontakt med engagerade kollegor och kunder. Varmt välkommen med din ansökan!

Om tjänsten

Attentec har de specialistkompetenser som krävs för att driva alla delar av ett IoT-projekt. De tillämpar ett agilt förhållningssätt för att skapa ett nära och effektivt samarbete internt samt med kunden och andra partners. Arbetssättet resulterar i framgångsrika projekt som verkligen levererar kundnytta.

Utöver Attentecs specalistkomptens har de roligt på jobbet med en fin gemenskap bland medarbetarna. Där samtliga har ett stort intresse för programmering, där det inte ses som endast ett jobb utan även som en hobby och livsstil. Företaget brukar anordna kvällar där de sitter och programmerar tillsammans eller där medarbetare håller föredrag om nya tekniska kunskaper. Attentec har högt i tak och de anställda stöttar varandra i allas utveckling och delar gärna med sig av kunskaper och tips. Det är inte en medarbetare som gör jobbet, utan det är Attentec tillsammans.

Du erbjuds:

 • En gedigen introduktion till Attentec och arbetsuppgifterna.
 • En stöttande företagskultur där du får möjligheten att utmana dina kunskaper för att utvecklas i din karriär.
 • En härlig bredd i din roll med kundkontakt där du får vara en stor del i varje projekt.
 • Stora utvecklingsmöjligheter i form av roliga projekt och nya ansvarsområden.
 • Intressanta och spännande kunder, som du kan läsa mer om HÄR!
 • En intern personalklubb som anordnar aktiviteter så som firmafester, programmeringskvällar, spelkvällar eller valfria aktiviteter.

Arbetsuppgifter

Attentec arbetar på två olika sätt. Det ena är ett lösningsuppdrag där du kommer arbeta inhouse med att utveckla lösningar som förenklar och effektiviserar kunders vardag. När du arbetar på ett lösningsuppdrag kommer du ingå i ett team av två till fem personer där ni har ett agilt arbetssätt samt nära samarbeten med kunden. Vanligtvis består teamen av en projektledare/arkitekt, en erfaren utvecklare samt en junior utvecklare. Här kommer du att få möjlighet att prova på olika roller i projekt för utveckla dig själv. Det andra arbetssättet är konsultuppdrag där du kommer vara en förstärkning i ett utvecklingsteam hos kunden som erbjuder expertkompetens inom olika områden. När du är på uppdrag ute hos kund arbetar du ofta tillsammans med kundens utvecklingsteam, generellt i en agil miljö. Du får alltså möjlighet att omväxlande arbeta på Attentecs kontor och ute hos kund.

Attentec har flera uppdrag som handlar om ledande roller som t ex lösningsarkitekt, projektledare och teamledare, så om du är intresserad av att utvecklas och testa nya arbetsuppgifter finns det stora möjligheter till det.

Vi söker dig som

Vi ser att du har en högskole- eller civilingenjörsutbildning eller motsvarande utbildning inom IT, datavetenskap, programmering eller likvärdig utbildning. Vi söker en drivenutvecklare med stort intresse och goda kunskaper inom mjukvaruutveckling oavsett programmeringsspråk. Du måste ha mycket goda kunskaper i det svenska språket då majoriteten av kunderna kommunicerar på svenska.

Meriterande:

 • Arbetslivserfarenhet inom systemutveckling
 • Arbetslivserfarenhet av kundkontakt eller service

Som person är du:

 • Relationsskapande
 • Problemlösande
 • Ansvarstagande
 • samt att du har en god samarbetsförmåga

Övrig information

 • Start: Omgående eller enligt överenskommelse
 • Omfattning: Heltid, tillsvidare med en inledande provanställning
 • Placering: Linköping

Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Information om företaget

Attentec arbetar som oberoende experter på IoT samt med en stor erfarenhet av komplex systemutveckling. I goda och nära samarbeten med kunder skapar de nya produkter, tjänster och affärsmöjligheter för en ökad digitalisering. Attentec hjälper sina kunder så att de kan bli världsledande med innovativ teknik.

Attentec strävar alltid över att vara en av de bästa arbetsplatserna för engagerade människor. De ger sina medarbetare stora möjligheter att utvecklas och trivas på din arbetsplats. Attentec har även blivit utsedd till "National Winner" i Sverige för kategorin The Wordplace and People Development Award, av European Business Awards. Läs mer om Attentec HÄR!

Ansök här