1 månad sedan
Annons-ID: 15080011

Systemutvecklare/testare till TietoEvry sökes!

Snabbfakta

Stad:
Karlstad
Omfattning:
Heltid
Typ av uppdrag:
Konsultuppdrag
Startdatum:
Omgående
Övrigt:
Heltid

Har du en färdig examen inom IT och letar efter jobb? Se hit! Här finns en fantastiskt möjlighet att börja din karriär hos vår kund TietoEvry i Karlstad. Vi hanterar ansökningar löpande så skicka in din ansökan redan idag!

Om tjänsten

Åt TietoEvry i Karlstad söker vi nu en systemutvecklare/testare. Företaget är i en bransch som ligger i framkant där fokus för denna tjänst kommer vara inom Automotive. Uppkopplad infotainment, elektrifiering och självkörande fordon är snabbt växande inom detta område. Automotive är ett krav och en förväntad funktion för fordon för att kunna vara anslutna till mobilnät som tillhandahåller tjänster i fordon.

Du kommer att ingå i ett scrum-team där ni arbetar med agila arbetssätt, i enlighet med agilt ramverk. Ni förväntas följa de agila ceremonierna, t.ex. Sprint-planering, dagliga standups, förfining av backlog, Sprint-demos, retrospektiv etc. Vi letar efter dig som har ett brinnande intresse för utveckling och testning och som vill bli en del av detta scrum-team - se närmare beskrivning av tjänsten nedan.

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande. I denna roll finns det möjlighet till en tillsvidareanställning via oss på Academic Work och en fast månadslön.

Arbetsuppgifter

Ditt och teamets fokus kommer vara att arbeta med att säkra anslutningen mellan fordon och mobilnät (3G/4G/5G). Ni kommer att utveckla en helautomatiserad testmiljö där sw och hw kommer att testas av styrenhet i fordon.

Vi söker dig som

  • Har en examen inom IT
  • Kan kommunicera på svenska och engelska i tal och skrift
  • Gärna något års erfarenhet inom relevant arbetsområde

Det är önskvärt att du har erfarenhet av: Embedded Linux + Linux tool chain (git, Gerrit, Jenkins), Java, C++ och Scripting: Python, Groovy.

Din kunskap ska framgå tydligt i ditt personliga brev!

Som person är du:

  • Problemlösande
  • Kommunikativ
  • Analytisk

Övrig information

  • Start: omgående
  • Omfattning: heltid
  • Placering: Karlstad
  • Övrigt: Möjlighet till en tillsvidareanställning via oss på Academic Work och en fast månadslön

Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Ansök här