Sökresultat
2 månader sedan
Annons-ID: 15018421

Systemutvecklare till SKF!

Snabbfakta

Stad:
Göteborg
Omfattning:
Heltid, 08:00-17:00
Typ av uppdrag:
Rekrytering, Fulltime
Jobbkategori:
Business/System Analyst (IT)
Startdatum:
Enligt överenskommelse

Är du på jakt efter en spännande utmaning inom systemutveckling? Vill du arbeta med spännande projekt inom Workflow och processutveckling? Kanon! Du behöver inte leta längre, sök tjänsten som Systemutvecklare på SKF IT idag!

Om tjänsten

Välkommen till SKF IT! Som en del av utvecklingsteamet kommer du att arbeta med utvecklingen inom Workflow (och Business Intelligence) kopplat till ServiceNow.

SKF ökar hastigheten i deras arbete med Information Management för att bättre kunna supportera deras slutanvändare i beslutsfattande och göra SKF mer informationsdrivet. Du kommer att vara en del av det växande teamet av utvecklare på SKF; en spännande resa där du kommer att bilda och bygga framtida informationshanteringslösningar inhouse.

I rollen kommer du fokusera på workflow som stöd för incident/request management samt digitalisering av processer. Verktyget som du kommer att arbeta i är ServiceNow. Avdelningen bygger idag ett kompetent team av utvecklare på plattformen och vill att du tar del av detta äventyr!

När du tar hissen upp till 5:e våningen möts du av dina nya kollegor! Det är ett tajt team vilket gör du alltid har någon att bolla idéer med. På våning 5 har man en skön mix av olika kompetenser och olika bakgrund. Denna mix är något som SKF värdesätter då det ger spännande perspektiv kring hur man ser på utveckling! Ni kommer att arbeta nära varandra och med andra systerteam för att alltid kunna utmanas och utvecklas tillsammans.

Fokus för gruppen är att bygga och stötta organisationen med WorkFlow-applikationer där ditt fokus kommer att ligga på konfigurera och ta fram nya lösningar i ServiceNow.

Arbetsuppgifter

I rollen kommer du att arbeta med programmering/utveckling i ServiceNow. Initialt kommer man skapa nya workflow samt effektivisera befintliga. Du kommer att ha en mentor som stöttar dig i din programmering och ger dig en bra start på din resa att bli specialistutvecklare mot ServiceNow.

Teamet på SKF IT arbetar enligt en Agil metod där de levererar i 2 veckors sprintar. Du kommer att arbeta med en backlog av utvecklingsuppdrag kopplat till Workflow. Över tid finns här utvecklingsmöjligheter för dig att arbeta även med utveckling inom BI/Data Warehouse eller ta dig an en ledande roll för teamet.

Du kommer att arbeta med:

 • Design av WorkFlow
 • Utveckling av WorkFlow
 • Slutanvändarträning på applikationen

Du och dina kollegor kommer att vara en stor del av framtiden!

Vi söker dig som

…vill utvecklas och bli specialist inom Workflow (ServiceNow) har hittat rätt. ServiceNow är en framtidssäkrad plattform inom många branscher och det här är en möjlighet för dig att vara med på hela den resan! För att trivas i rollen ser vi att du:

 • Grundläggande kunskaper inom objektsorienterade programmeringsspråk
 • Grundläggande kunskaper i SQL eller liknande språk
 • Genuint tekniskt intresse och vilja att utvecklas
 • Högskoleexamen inom IT eller motsvarande
 • Mycket goda kunskaper i Engelska, i såväl tal som skrift

Vi söker helt enkelt dig som vill vara med och påverka. Med din energi och din förmåga att tänka nytt kommer du att få viktig roll i teamet! Du som är orädd och vågar ta för dig i din egen utveckling samt arbete. Du kommer att arbeta mot många olika interna kontaktytor, det innebär att din goda serviceförmåga kommer att uppskattas. I din roll kommer du att få ta mycket eget ansvar och få möjlighet att växa tillsammans med SKF IT.

Välkommen till SKF IT Business Intelligence Data Warehouseteam, det är de som är med och bygger det framtida, digitaliserade SKF.

ÖVRIG INFORMATION

 • Start: Omgående

 • Omfattning: Heltid

 • Placering: Göteborg

 • Kontaktuppgifter: Andreas Hammarbäck, Recruitment Consultant, andreas.hammarback@academicwork.se

 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och SKF:s önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work.

 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen. Om du har ett satt slutdatum för ansökningsprocessen, tänk på att du inte får stänga annonsen tidigare och att alla ansökningar måste gås igenom.

 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på recruitmentgothenburg@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!

OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

Information om företaget

The Group IT unit provides strategic IT support to the SKF organization by developing sound strategies and managing selected service providers. We have presence in the Americas, Europe and Asia. We have a strong ambition to add to the local and global teams by inviting qualified and motivated self-starters to be a part of the team.

Här söker du jobbet

Vilket CV vill du ansöka med?

Här söker du jobbet

Vilket CV vill du ansöka med?

Andreas Hammarbäck consultant manager

Har du frågor om tjänsten?

Andreas Hammarbäck eller någon av kollegorna i rekryteringsteamet svarar dig gärna på recruitmentgothenburg@academicwork.se. Ange annons-ID i ditt mail: 15018421