Sökresultat
1 vecka sedan
Annons-ID: 15007738

Systemutvecklare till KanbanFlow!

Snabbfakta

Stad:
Göteborg, Kungshöjd
Omfattning:
Heltid, Dagtid
Typ av uppdrag:
Rekrytering, Tillsvidare
Jobbkategori:
Systemutvecklare
Startdatum:
Omgående/enligt ök

Gillar du Vue.js, TDD, clean code, parprogrammering och pingis? Då kommer du troligtvis stormtrivas på CodeKick som är ett litet Göteborgsbaserat företag som utvecklar en egen produkt som heter KanbanFlow! Du kommer direkt ha stor möjlighet att påverka både produkten och hur teamet arbetar. Vill du vara en stor del i att få KanbanFlow att nå miljontals användare världen över? Skicka då in din ansökan idag då urval sker löpande!

Om tjänsten

Academic Work söker för CodeKicks räkning en utvecklare som kommer att arbeta med både frontend och backend. Företaget sitter i nya lokaler mitt i centrala Göteborg. Deras vision är att [KanbanFlow](https://kanbanflow.com) ska vara det bästa projektsambarbetsverktyget på marknaden. De söker nu sin nästa medarbetare för att lyckas med detta! Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och CodeKicks önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till [Academic Work.](mailto:recruitmentgothenburg@academicwork.se) Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos CodeKick.

Arbetsuppgifter

Som utvecklare på CodeKick kommer du att arbeta tätt ihop med dina kollegor på både frontend och backend. För att säkerställa hög kodkvalité används TDD och parprogrammering i stor utsträckning. CodeKick tror mycket på nyttan med testautomation för att kunna bibehålla en hög utvecklingstakt. CodeKick arbetar agilt med få möten och inga tidsuppskattningar. CodeKick tror starkt på Continuous Delivery och släpper nya funktioner så fort de är klara. Ofta släpper de flera uppdateringar varje vecka. Du kommer vara delaktig i alla delar av utvecklingprocessen: produktutveckling, implementation, QA och lansering. CodeKick är ett litet företag så du kommer få en stor möjlighet att påverka både produkten och hur de arbetar. CodeKick satsar på kompetensutveckling och brukar åka på utvecklarkonferenser 3-4 gånger per år, de har flexibla arbetstider, generöst friskvårdsbidrag och gratis massage.

Vi söker dig som

CodeKick ser gärna att du är högskoleingenjör eller civilingenjör inom IT eller datateknik, men det är inget formellt krav. Det som främst önskas är någon med passion och fallenhet för programmering. Har du dessutom intresse och lite känsla för UX och UI så är det mycket meriterande. Vidare söker vi dig som kan kommunicera obehindrat på både svenska och engelska i både tal och skrift då det krävs för arbetsuppgifterna. CodeKick använder Vue.js 2.x på frontend och Node.js på backend. Har du erfarenhet av React kommer du snabbt komma igång med Vue.js då det bygger på liknande principer. Som person trivs du med att arbeta i ett team, tätt ihop med dina kollegor. Du strävar efter att ständigt utveckla dina kunskaper och färdigheter. Du känner frustration om du inte har möjlighet att utvecklas i en hög takt. <h2>ÖVRIG INFORMATION</h2> * Start: Omgående * Omfattning: Heltid, tillsvidare * Plats: Centrala Göteborg * Kontaktuppgifter: Rekryteringskonsult Philip Arcangioli * Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och CodeKicks önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till [Academic Work](mailto:recruitmentgothenburg@academicwork.se). * Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen. * Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på [recruitmentgothenburg@academicwork.se](mailto:recruitmentgothenburg@academicwork.se) under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där! OM OSS Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på [www.academicwork.se.](http://www.academicwork.se)

Information om företaget

CodeKick är ett litet produktbolag inom IT med kontor i centrala Göteborg. Deras produkt, KanbanFlow, har snabbt blivit ett populärt projekt- och produktivitetsverktyg. Verktyget används idag av en halv miljon användare världen över. CodeKicks vision är att skapa det bästa Kanbanverktyget på marknaden. Verktyget ska vara enkelt att använda, men tillräckligt flexibelt för de flesta företags behov. CodeKick värnar om sina anställdas hälsa och satsar därför mycket på friskvård.
Ansök här
Philip Arcangioli consultant manager

Har du frågor om tjänsten?

Philip Arcangioli eller någon av kollegorna i rekryteringsteamet svarar dig gärna på recruitmentgothenburg@academicwork.se. Ange annons-ID i ditt mail: 15007738