1 dag sedan
Annons-ID: 15027444

Systemutvecklare till Cygni i Luleå

Är du alltid den som vill ha koll på den senaste tekniken och lockas av att få jobba på ett konsultföretag där dina kunskaper och ambitioner värderas högst? Har du kunskaper inom Java eller C# och vill ta nästa steg i din karriär på ett företag som blivit utnämnt till en av Sveriges bästa arbetsplatser? Ta chansen och sök tjänsten redan idag då vi jobbar med löpande urval.

Om tjänsten

Ditt framtida team i Luleå består idag av ca 10 personer och tillsammans med dem kommer du få delta i gemensamma aktiviteter i syfte att både dela kompetens och skapa god sammanhållning i teamet.
Tjänsten passar dig med stort intresse inom teknik som söker dig till ett företag som anpassar sina kunder utifrån dina ambitioner till utveckling.

Tjänsten är en del av en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen börjar hos Academic Work men om du går vidare i processen kommer du att presenteras för Cygni som har en egen process som du kommer gå igenom innan du anställs direkt hos dem.

Arbetsuppgifter

Som utvecklare kommer du arbeta på det uppdrag som passar dig och dina kunskaper och ambitioner inom området digitala system. På kundlistan finns företag i olika branscher så som media, finans, telekom, spel och retail och du kommer att sitta hos den kund som du och din chef kommer fram till matchar dig bäst.

Vi söker dig som

  • Har en eftergymnasial utbildning inom relevant område t.ex. datavetenskap
  • Kan påvisa goda kunskaper i Java eller C#
  • Behärskar svenska och engelska för att kommunicera med kunder och kollegor

Vi ser även att du har testat olika programmeringsspråk, och om du har kunskap inom flera programmeringsspråk ser vi det som meriterande. Vi ser det som positivt om du har arbetslivserfarenhet inom området.

Stor vikt kommer att läggas vid din personlighet, och vi ser att du är kommunikativ för att trivas i rollen som konsult. Du drivs av att ha kunskap av senaste nytt i teknikbranschen och vågar utmana dig själv.

Övrig information

  • Start: 2019-10-01 eller enligt överenskommelse
  • Omfattning: Heltid
  • Placering: Luleå

Rekryteringsprocessen hanteras från start av Academic Work och frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Information om företaget

Läs mer om Cygni här

Ansök här