Sökresultat
3 veckor sedan
Annons-ID: 15022163

Systemutvecklare till Briljant!

Snabbfakta

Stad:
Norrköping
Omfattning:
Heltid, 8-17
Typ av uppdrag:
Rekrytering, Heltid
Jobbkategori:
Systemarkitekt
Startdatum:
Vid överenskommelse

Är du i slutskedet av dina högskole- eller civilingenjörsstudier inom data/IT? Eller har du arbetat några år inom systemutveckling men är redo för nästa utmaning? Briljant i Norrköping söker nu en systemutvecklare med fokus mot webb- och mobilapplikationer. Här får du möjligheten att ta ett stort eget ansvar och utvecklas tillsammans med seniora utvecklare. Låter detta som något för dig? Ta chansen och ansök redan idag!

Om tjänsten

Briljant Ekonomisystem AB äger, utvecklar och säljer Briljant Ekonomisystem. Bakom produkten står ett utvecklingsbolag samt åtta fristående återförsäljarbolag. Utvecklingsbolaget består av totalt 14 personer varav tio av dem arbetar heltid med systemutveckling. Företaget har en stor efterfrågan på webbaserade lösningar och därför söker vi nu dig som vill stärka upp teamet inom detta område. Du kommer att få en introduktion av hela systemet för att kunna skapa dig en helhetsförståelse av de olika produkterna men ditt fokus kommer att bli mot webb. Vidare genomför Briljant just nu en satsning på utveckling av mobilapplikationer, vilket kan bli ett område för dig att utvecklas vidare inom på sikt. Här får du både som individ och som del i ett team, en stor möjlighet att påverka hur produkten ska utformas. Hos Briljant är beslutsvägarna korta och en bra idé kan snabbt bli verklighet!

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Briljant Ekonomisystem AB’s önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work. Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos Briljant.

Arbetsuppgifter

Du kommer inledningsvis att få sätta dig in i och förstå befintlig kod för att sedan vidareutveckla den utifrån användarnas feedback och synpunkter på systemet. Webbutvecklingen sker främst i Angular, JavaScript, TypeScript, HTML5 och CSS3. Du kommer också att arbeta med bl.a. ASP.NET.

Arbetsuppgifterna kommer att anpassas utefter dina tidigare erfarenheter, kunskaper och intressen. Du som är nyutexaminerad kommer att få arbeta med en erfaren utvecklare som hjälper dig att snabbt komma in i verksamheten och arbetet. Utvecklingsteamet består av utvecklare med olika typer av bakgrund, kompetenser och erfarenheter, vilket ger dig en unik chans att få nya kunskaper inom programmering, teknik och ekonomi. När du själv blivit varm i kläderna finns möjlighet att inrikta dig mot ett område och bli ansvarig för det. Om du är intresserad av att driva egna projekt och ha ett helhetsperspektiv finns goda möjligheter till detta genom att på sikt anta en projektledarroll. Du kommer även erbjudas en stor frihet inom ditt ansvarsområde så snart du blivit trygg i din roll. Om du älskar att skriva riktigt bra kod och fördjupa dig inom ett specifikt område finns det lika goda möjligheter för detta. Briljant sätter inga gränser, det är dina intressen och ambitioner som styr. Här har du alltid nära till ledningen och dörren står alltid öppen om man behöver diskutera något med sina kollegor eller chefer.

Tjänsten passar dig som trivs med att arbeta både självständigt och i mindre utvecklingsteam, i en miljö där du har möjlighet att driva egna projekt, komma med egna idéer och testa nya tekniker.

Vi söker dig som

  • Har en högskole- eller civilingenjörsutbildning inom relevant område alternativt motsvarande erfarenhet inom systemutveckling.

  • Har ett stort intresse för programmering och gärna erfarenhet av systemutveckling. Kanske har du några hobbyprojekt att uppvisa?

  • Har goda kunskaper i JavaScript/TypeScript, HTML5, CSS3 och .NET samt grundläggande kunskaper kring databaser.

  • Är obehindrad i svenska i tal och skrift samt har goda kunskaper i engelska.

Det är mycket meriterande om du har arbetat i, eller kommit i kontakt med, ett eller flera ekonomisystem tidigare. Det är även mycket meriterande med kunskaper i Angular 2+ samt meriterande med kunskaper i Sass.

Som person är du ansvarstagande och vågar ta egna initiativ. Vidare krävs det att du är strukturerad då du kommer ansvara för att kvaliteten på systemen utvecklas och upprätthålls. Det är också viktigt att du är en problemlösare och kan lösa komplicerade problem, se helheten och kunna prioritera rätt. Vi tror också att du brinner för programmering och ser positivt på att bli en del av Briljants goda kamratskap.

ÖVRIG INFORMATION

  • Start: Vid överenskommelse

  • Omfattning: Heltid, tillsvidare.

  • Placering: Centrala Norrköping.

  • Kontaktuppgifter: Sajra Gazibara.

  • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

  • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på recruitmentlin@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!

Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet. Hos oss kan du arbeta som uthyrd konsult på specifika kunduppdrag eller bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet. Läs mer på www.academicwork.se.

Här söker du jobbet

Vilket CV vill du ansöka med?

Sajra Gazibara RC consultant manager

Har du frågor om tjänsten?

Sajra Gazibara RC eller någon av kollegorna i rekryteringsteamet svarar dig gärna på recruitmentlin@academicwork.se. Ange annons-ID i ditt mail: 15022163