Sökresultat
1 månad sedan
Annons-ID: 15010562

Systemutvecklare med nyfikenhet på statistik

Snabbfakta

Stad:
Uppsala
Omfattning:
Heltid, 8-17
Typ av uppdrag:
Konsultuppdrag, Heltid
Jobbkategori:
Systemutvecklare
Startdatum:
Slutet av augusti 2018

Är du Systemutvecklare med erfarenhet av C#/.NET och letar efter en arbetsplats där högt tempo och varierande projekt är en del av vardagen? Då kan Statisticon vara rätt plats för dig! Här finns möjligheten att självständigt driva projekt framåt på ett företag som verkligen brinner för att vända frågeställningar till begriplig statistik.

Om tjänsten

Academic Work söker för Statisticons räkning en resultatinriktad och initiativrik Systemutvecklare till deras kontor i centrala Uppsala. Statisticon har en bred kundbas vilket innebär att man som Systemutvecklare just här får möjligheten att arbeta med många olika spännande projekt och kunder. Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Statisticon har som önskemål att alla samtal och mail kring tjänsten går till [Academic Work](mailto:stn06@academicwork.se).

Arbetsuppgifter

Som Systemutvecklare på Statisticon får du möjligheten att jobba i en föränderlig miljö där fokus ligger på front-end utveckling. Dagarna ser sällan likadana ut och du driver självständigt företagets projekt framåt, självklart med stöd från dina kollegor. På Statisticon är alltid uppdragsgivarens problemställning i centrum, din och teamets utmaning blir att lösa den på bästa sätt! I den här rollen kommer du exempelvis att: * Sätta upp webbenkäter * Utveckla applikationer för datainsamling och presentation * Strukturera databaser Tjänsten passar dig som agerar lösningsorienterat och finner utmaningar motiverande. Har du tidigare arbetat i roller med starkt kundfokus så är det ett stort plus!

Vi söker dig som

* Är utbildad inom systemvetenskap eller motsvarande * Har god kännedom inom C#/.NET * Har goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift Det är även meriterande om du: * Har erfarenhet av liknande uppgifter * Tidigare har arbetat i JavaScript och med SQL Server Som person är du resultatinriktad och initiativtagande. Du tar dig an projekt på ett ansvarsfullt sätt och driver självständigt dina uppgifter framåt. Du trivs även med att ha ett tätt samarbete med dina kollegor och har ett prestigelöst angreppssätt. <h2>ÖVRIG INFORMATION</h2> * Start: Slutet av augusti 2018 * Omfattning: Heltid * Placering: Centrala Uppsala * Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen. * Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på [stn06@academicwork.se](mailto:stn06@academicwork.se) under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar, hör gärna av dig där! Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet. * Vårt erbjudande till dig som heltidskonsult hos Academic Work inkluderar utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef också rabatter och erbjudanden genom vår konsultportal. Läs mer om vårt erbjudande [här](https://www.academicwork.se/vart-erbjudande-till-heltidskonsulter )

Information om företaget

[Statisticon]( https://www.statisticon.se/) är experter på statistik och drivs av en längtan efter att omsätta nya frågeställningar till begriplig och levande statistik. Statisticon verkar för ett sunt användande av statistik i samhället. Oavsett om de jobbar med medicinsk forskning eller samhällsstatistik präglas deras arbete av ett kritiskt tänkande, stor noggrannhet och säkerhet.
Ansök här
Sara Pohl consultant manager

Har du frågor om tjänsten?

Sara Pohl eller någon av kollegorna i rekryteringsteamet svarar dig gärna på stn06@academicwork.se. Ange annons-ID i ditt mail: 15010562