Sökresultat
1 vecka sedan
Annons-ID: 15018375

Systemutvecklare C#.Net till Tieto i Falun

Snabbfakta

Stad:
Falun
Omfattning:
Heltid, 08.00 - 17.00, flex
Typ av uppdrag:
Rekrytering, Heltid, tillsvidare
Jobbkategori:
Systemutvecklare
Startdatum:
Enligt överenskommelse

Är du en riktigt vass programmerare med inriktning C#.Net? Tieto i Falun erbjuder dig en plats i sitt härliga utvecklarteam där hög kvalitet och leverans mot kund står i fokus. Är du intresserad av att utvecklas i din roll och få möjligheten att arbeta med den senaste tekniken inom skogsindustrin ska du ta chansen och söka tjänsten som systemutvecklare!

Om tjänsten

Tieto är det största IT-tjänsteföretaget på den nordiska marknaden med 50 års erfarenhet inom skogs- och pappersindustrin. Då Tieto som företag satsar på tillväxt söker vi nu deras nästa systemutvecklare till Falun, som kommer att tillhöra branschen skogsindustri.

På kontoret i Falun finns idag 18 anställda som alla arbetar med att erbjuda sina kunder en skräddarsydd systemlösning för specifika önskemål. Här kommer du till ett härligt sammansvetsat gäng!

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos Tieto.

Arbetsuppgifter

Som systemutvecklare kommer du arbeta med den senaste tekniken inom Microsoftprodukter, i både utvecklings- och förvaltningsuppdrag. Arbetet är projektbaserat och utförs agilt enligt Scrum och man arbetar tätt tillsammans med sina kollegor.

Tjänsten passar dig som är som mest kreativ i ett härligt gäng med högt i tak. Här får du möjligheten att arbeta med den senaste tekniken inom Microsofts produkter och agera innovativt gentemot dina projekt. På Tieto får du möjligheten att arbeta nischat mot skogsindustrin och samtidigt växa i din roll!

Vi söker dig som

Vi söker dig som har utbildning relaterat till systemutveckling eller motsvarande erfarenhet. Du har erfarenhet av programmering inom C#.Net. Du har ett starkt intresse för programmering vilket lyser igenom hos dig som person. Ett krav är att du har goda kunskaper i svenska och engelska då arbetet utförs på båda språken.

Det är meriterande om du:

  • Har arbetat i Javascriptramverk, så som Angular, React eller liknande.

  • Har kännedom om SQL och även objektorienterad design.

Du är den person som alltid kommer med nya idéer och lösningar, det är helt enkelt din nyfikenhet och problemlösningsförmåga som sätter gränserna. Med din noggrannhet och din förmåga att strukturera upp ditt arbete, levererar du efter kunds förväntningar. Då arbetet utförs i projektform tillsammans med andra utvecklare trivs du som bäst i team med stort fokus på dialog med varandra.

ÖVRIG INFORMATION

  • Start: Enligt överenskommelse

  • Omfattning: Heltid, tillsvidare

  • Lön: Fast månadslön

  • Placering: Falun

  • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

  • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på ore03@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!

Information om företaget

Tieto är ett ledande IT-tjänsteföretag i Norden och tillhandahåller tjänster för hela IT-livscykeln. De erbjuder även globala produktutvecklingstjänster inom informations- och kommunikationsteknologi. Med hjälp av branschkunskap, teknologisk vision och innovativt tänkande vill de inspirera och utmana sina kunder i att hitta nya sätt att utveckla sina affärsverksamheter. Tieto utgår från ett starkt nordiskt arv och kombinerar global förmåga med lokal närvaro. Huvudkontoret ligger i Helsingfors, Finland och bolaget sysselsätter fler än 13 000 experter i över 20 länder. Omsättningen är cirka 1,5 miljarder euro. Tietos aktier är noterade på NASDAQ i Helsingfors och i Stockholm.

Här söker du jobbet

Vilket CV vill du ansöka med?

Här söker du jobbet

Vilket CV vill du ansöka med?

Josefine Ulkner consultant manager

Har du frågor om tjänsten?

Josefine Ulkner eller någon av kollegorna i rekryteringsteamet svarar dig gärna på ore03@academicwork.se. Ange annons-ID i ditt mail: 15018375