Sökresultat
1 månad sedan
Annons-ID: 15027808

Systemadministratör

Vindkraft är den förnybara energikälla som ökar mest i världen och nu kan du vara med och effektivisera E.on Vinds arbete med vindkraftverk i Sverige. Är du nyfiken på att arbeta i ett projekt där du ansvarar för att driva implementeringen av ett nytt system i verksamheten? Vi söker dig som är nyexad eller har tidigare erfarenhet av liknande projekt. Tror du att du är rätt person för jobbet?

Om tjänsten

E.on har som mål att erbjuda sina kunder 100 procent förnybar och återvunnen energi år 2025. Vindkraft är den förnybara energikälla som ökar mest i världen och är en viktig del för att kunna nå dessa mål och därför behöver E.on Vind effektivisera sin hantering och lagring av delar till vindkraftverk. I Arlöv, strax utanför Malmö, arbetar tio tekniker med lagerhantering samt med att serva vindkraftverk. I dagsläget finns behov av att effektivisera lagerhanteringen och dokumentationen genom att implementera ett nytt system som underlättar teknikernas arbete. Som systemadministratör kommer du att ansvara för att implementera det nya systemet i verksamheten, importera data och sedan utbilda tekniker i det nya systemet. Uppdraget är på 6 månader men eftersom det händer mycket inom verksamheten kan uppdraget komma att förlängas.

Du erbjuds

 • arbete i ett spännande projekt som kommer att göra stor nytta för verksamheten

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande

Arbetsuppgifter

 • implementera det nya systemet, Readunit, i lagerverksamheten tillsammans med en konsult från Readunit och lageransvarig på E.on Vind
 • importera och strukturera data, t.ex. lagerstatus, information om service och säkerhet i det nya systemet
 • när det nya systemet är på plats är din uppgift att utbilda tekniker och övrig personal i det nya systemet

I rollen kommer din systemförståelse och förmåga att förstå verksamheten genom kontinuerlig dialog med teknikerna vara viktigt för att projektet ska ge så stor nytta som möjligt till verksamheten. Tjänsten passar dig som alltid ser till vad teamet behöver, är ödmjuk och själv hämtar produkter och information från lagret.

Vi söker dig som

 • Har god systemförståelse och lätt att sätta dig in i nya system
 • Goda kunskaper i Excel och att hantera och strukturera data
 • Kan flytande svenska och engelska i tal och skrift

Meriterande om du har:

 • arbetat med liknande projekt tidigare
 • en eftergymnasial utbildning inom IT

Som person är du en ”doer” som självständigt driver ditt arbete framåt men samtidigt är en lagspelare och gillar att samarbeta med andra. Du är prestigelös och är inte rädd för att hjälpa din kollega på lagret en stund om det behövs.

Övrig information

 • Start: juni/september

 • Omfattning: 6 månader, med möjlighet till förlängning

 • Placering: Arlöv, Malmö

 • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och E.on Vinds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Ansök här
Julia Szin consultant manager

Har du frågor om tjänsten?

Julia Szin eller någon av kollegorna i rekryteringsteamet svarar dig gärna på mal08@academicwork.se. Ange annons-ID i ditt mail: 15027808