1 månad sedan
Annons-ID: 15077385

System- och verksamhetsstöd till Gällöfsta Perlan Ledarskap AB

I trivsamma lokaler i centrala Sundbyberg sitter Gällöfsta Perlan Ledarskap AB, ett av Sveriges främsta konsult- och utbildningsföretag. Företaget har lång och djup erfarenhet och brinner alltsedan starten 1971 för att utveckla ledarskap på alla nivåer och i alla typer av verksamheter, med människan och mellanmänskliga relationer i fokus. Genom utbildningar och konsulttjänster utvecklar Gällöfsta Perlan chefer, medarbetare, grupper och organisationer i ledarskap och samverkan – i syfte att bli högpresterande, välfungerande och hållbara. Nio medarbetare ska bli tio, när de nu behöver förstärkning med kvalitetssamordning, system- och verksamhetsstöd. Välkommen med din ansökan!

Om tjänsten

Rollen hos Gällöfsta Perlan Ledarskap AB är ny och du kommer att samverka och samarbeta med alla funktioner i organisationen. Din närmsta chef är VDn som du också kommer att ha nära samarbete med. Stämningen hos Gällöfsta Perlan är prestigelös och nya idéer välkomnas med öppna armar. Syftet med rollen är att kunna samordna verksamhetsprocesser och arbeta i digitala system för att säkerställa att Gällöfsta Perlans tjänster fortsätter att hålla samma höga nivå och att de arbetar på rätt sätt med digitala verktyg. Du kommer även att agera stöd för de konsulter som arbetar i olika utvecklingsuppdrag.

Så här beskriver en av dina framtida kollegor hur det är att arbeta på Gällöfsta Perlan: ”Jag är stolt över att få jobba på Gällöfsta Perlan – det är ett starkt varumärke och vi hjälper människor att ta nästa steg i sin utveckling”.

Du erbjuds:

 • Ett stimulerande jobb i en värderingsstyrd organisation
 • En ny tjänst som du är med och utformar
 • Möjlighet till personlig utveckling genom deras egna ledarutbildningar

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos Gällöfsta Perlan Ledarskap AB.

Arbetsuppgifter

Vara delaktig i verksamhetsprocesser och agera stöd till konsulterna för att kvalitetssäkra att utbildningarna uppnår eller till och med överträffar kundernas förväntningar. Du förväntas även att vara ett bollplank för de konsulter som genomför utvecklingsuppdrag.

 • Utveckla processer och rutiner, så som arbetsmiljöpolicys, brandsäkerhet samt underhålla dokumentlagring i bland annat Sharepoint.
 • Arbeta med kvalitetssäkringsprocesser, samt genomföra enklare analyser och rapporter. Detta görs bland annat genom att se över enkätsvar.
 • Arbeta med utveckling och på sikt ansvara för digitala läroplattformar

Vidare förväntas du även att komma med egna initiativ och aktiviteter om förbättringar. Rollen är dynamisk och kan komma att utvecklas över tid. Till en början kommer du att få en introduktion anpassad efter din erfarenhetsnivå för att säkerställa att du får en bra start hos Gällöfsta Perlan. Du kommer även att kunna ta del av Gällöfsta Perlans kursutbud och därigenom ges möjlighet till personlig utveckling. Du erbjuds som en del av din introduktion att genomgå deras kurs i UGL.

Vi söker dig som

 • Har en eftergymnasial utbildning inom område som vi bedömer relevant, exempelvis beteendevetenskap, PAO eller liknande
 • Har mycket goda kunskaper i svenska i både tal och skrift, då det krävs i den dagliga kommunikationen

Vi ser det som starkt meriterande om du har tidigare erfarenhet av digitala läroplattformar och/eller verksamstöd. Har du tidigare haft en koordinerande roll är detta ett stort plus.

I denna rekryteringsprocess kommer vi att lägga stor vikt vid dig som person. För att passa och trivas i rollen tror vi att du är en prestigelös ”doer” som inte är rädd för att rycka in där de behövs. Du behöver vara en person som kan vara med och ta fram, skapa och upprätthålla strukturer. Vi tror även att du har ett stort intresse för kompetensutveckling och ledarskapsutbildningar.

Som person är du dessutom:

 • Initiativtagande
 • Har en god samarbetsförmåga
 • Har en hög personlig mognad
 • Självgående

Övrig information

 • Önskad start: 1 september
 • Omfattning: Heltid
 • Placering: Centrala Sundbyberg, du förväntas att till största del arbeta från kontoret.
 • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av ansvarig rekryteringskonsult Milly Ellqvist Weidstam (milly.weidstam@academicwork.se)

Information om rekryteringsprocessen:

 • Telefonintervju med Academic Work (10–15 min)
 • Digital intervju med Academic Work (1 h)
 • Intervjuer med rekryterande chef på Gällöfsta Perlan (1–2 h). Detta sker troligtvis från och med början på augusti på grund av semestrar.
 • Referenser + Beslut

Du kommer även att få genomföra problem- och personlighetstester som en del av rekryteringsprocessen.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Information om företaget

I partnerskap med sina kunder hjälper Gällöfsta Perlan företag och organisationer att utveckla sin kultur, sitt ledarskap och medarbetarskap. Ambitionen är att bidra till livskraftiga organisationer och människor i en hållbar komplex värld. Verksamheten har funnits sedan 1971 och bolaget ägs av Stiftelsen Gällöfsta Utbildningscentrum. Stiftelsens huvudman är Justitiedepartementet och dess ordförande utses av regeringen. Företaget består av ca 10 anställda och ett 30-tal konsulter som är organiserade i ett nätverk. Läs mer om Gällöfsta Perlan Ledarskap AB på deras hemsida: www.gallofsta.se

Ansök här