Sökresultat
1 vecka sedan
Annons-ID: 15021655

Supporttekniker till Axfood!

Snabbfakta

Stad:
Stockholm
Omfattning:
Heltid, 8-17
Typ av uppdrag:
Konsultuppdrag, 75% motsvarande 30h/v
Jobbkategori:
Helpdesk First Line support
Startdatum:
Omgående

Vill du arbeta på en arbetsplats med fräscha lokaler och i en uppskattad arbetsmiljö? Är du i början på din karriär och vill ta nästa steg inom support? Som supporttekniker hos Axfood får du vara en del av ett engagerat team och arbeta med företagets interna supportavdelning. Sök idag!

Om tjänsten

Academic Work söker en Supporttekniker till deras supportteam på huvudkontoret vid centrala Torsplan. Axfood är ett av Nordens största bolag inom dagligvaruhandeln och arbetar med att skapa, utveckla och driva framgångsrika matbutikskedjor. Du kommer att arbeta i moderna och fräscha lokaler samt i en uppskattad arbetsmiljö. Här blir du en del av ett härligt team med engagerade medarbetare som då och då även hittar på roliga aktiviteter utanför arbetet för att upprätthålla den goda sammanhållningen.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Axfood. Uppdraget kommer att vara på 75% och sträcka sig fram till årsskiftet.

Arbetsuppgifter

Som Supporttekniker kommer du sköta support av Axfoods interna IT-relaterade frågor. Du kommer även bevaka och hantera inkommande ärenden i deras ärendehanteringssystem gällande exempelvis funktioner eller systemfel.

Du kommer till exempel att:

 • Hantera integrationsfrågor
 • Sköta felsökningsarbete
 • Hantera behörighetsförfrågningar
 • Bevaka ärenden

Tjänsten passar dig som har ett brinnande intresse för IT och service och du vill utvecklas inom det området på en eftertraktad arbetsplats och bolag.

Vi söker dig som

Vi söker dig som är självgående och strukturerad i ditt arbete. Du är tekniskt kunnig och har god systemkännedom. För att passa i denna roll ser vi att du som söker har arbetat med IT-support tidigare och är nu redo att ta nästa steg i din karriär. Noggranhet är ett krav för denna tjänst då du i denna roll kommer ha tydliga rutiner som är viktiga att följa.

Vidare har du:

 • Minst 6 månaders arbetslivserfarenhet av arbete med IT-support sedan tidigare
 • Är obehindrad i svenska och engelska i både tal och skrift

Det är meriterande om du…

 • Har erfarenhet av ServiceNow för ärendehantering
 • Har erfarenhet kring arbete i HR-system

Som person är du social och initiativtagande och du förstår vikten av att ge god service. Du älskar problemlösning och söker gärna aktivt själv efter lösningar på problemen som uppstår.

Övrig information

 • Start: Omgående

 • Omfattning: 75% motsvarande ca 30h/v, 8-17

 • Placering: Torsplan, Stockholm

 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Axfoods önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work.

 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stw01@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!

OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

 • Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här

Information om företaget

Axfood har som affärsidé att skapa, utveckla och driva framgångsrika matbutikskedjor, helägda eller i franchiseform. Axfood vill vara utmanaren på den nordiska dagligvarumarknaden genom tydliga och unika kunderbjudanden. Deras kärnvärderingar Butiken är scenen, Du är viktig, Vi vågar, Vi har koll och Starka tillsammans styr arbetet mot både kunder och kollegor. Vill du ta chansen att hamna på en eftertraktad arbetsplats?

Här söker du jobbet

Vilket CV vill du ansöka med?

Här söker du jobbet

Vilket CV vill du ansöka med?

Ida Karlsryd consultant manager

Har du frågor om tjänsten?

Ida Karlsryd eller någon av kollegorna i rekryteringsteamet svarar dig gärna på stw01@academicwork.se. Ange annons-ID i ditt mail: 15021655