Sökresultat
3 veckor sedan
Annons-ID: 15028524

Support Agent till PLM Solutions hos Epiroc

Snabbfakta

Stad:
Örebro
Omfattning:
Heltid, 8-17
Typ av uppdrag:
Konsultuppdrag, Heltid
Jobbkategori:
Teknisk Support
Startdatum:
Enligt överrenskommelse

Vill du arbeta på ett företag där innovation, engagemang och samarbete är ledord? Vill du dessutom få chansen att arbeta i en miljö där du kan växa och utvecklas tillsammans med dina kollegor varje dag? Till PLM Solutions på Epiroc i Örebro söker vi nu en Support Agent. Välkommen med din ansökan!

Om tjänsten

PLM Solutions på Epiroc i Örebro ansvarar för både utveckling, förvaltning och support av PLM-miljön för nästintill alla divisioner inom affärsområdet Gruv- och bergbrytningsteknik.

Totalt på PLM Solutions arbetar 40 personer i olika team och teamet du kommer tillhöra består i dagsläget av 5 personer där bakgrund och erfarenhet varierar. Teamet har medarbetare både i Sverige, Indien samt USA och det är därför av stor vikt att du pratar och skriver både svenska och engelska obehindrat.

Teamet beskrivs som ett glatt gäng där man börjar varje arbetsdag med ett gemensamt möte för att planera och stämma av. Här levereras support av hög kvalitet och servicekänsla och som en del av PLM Solutions medverkar du till att möjliggöra verksamhetens produktivitet. Här kommer du att vara en nyckelspelare i att stötta användarna av de standardapplikationer som ingår applikationsportföljen (Teamcenter, Creo och AutoCAD). Dessa system används i design och konstruktion utav Epirocs produkter som utförs av ingenjörer och konstruktörer och vidare inom Epirocs produktion.

Du erbjuds

 • En trygg anställning via Academic Work
 • En viktig roll som Support Agent hos ett framgångsrikt och innovativt företag

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter

Som Support Agent kommer du huvudsakligen att arbeta med:

 • Lösa ärenden av varierande omfattning samt komplexitet åt medarbetare i TeamCenter

 • Handleda och utbilda medarbetare när kompetens och stöttning behövs

 • Skapa instruktioner i ett proaktivt syfte för framtida frågeställningar

Globalt har Epiroc idag mer än 2 300 användare i deras applikationer inom tidszoner från Japan till USA. I PLM Solutions ansvar ingår även att kontinuerligt göra förbättringar och utveckla ny funktionalitet utifrån verksamhetskraven. Vi söker därför dig som drivs av att ständigt vilja bidra till högre kvalitet och stabilitet i PLM Solutions tjänster.

Vi söker dig som

 • Vi söker dig som tidigare har arbetat i Teamcenter som användare eller administratör. Har du dessutom erfarenhet av IT-support och har processförståelse är detta mycket meriterande.

 • Kanske har du tidigare arbetat med konstruktion eller R&D och nu vill ta nästa steg i karriären i rollen som Support Agent.

 • Vi tror att du har en utbildningsbakgrund som ingenjör inom tex. maskin eller design och produktutveckling. Även annan utbildningsbakgrund är relevant om du kommit i kontakt med Teamcenter tidigare.

Som person ser vi att du har en god samarbetsförmåga, att du är serviceinriktad samt att du är flexibel och snabbt sätter dig in i nya arbetsuppgifter.

Övrig information

 • Start: Enligt överenskommelse, snarast men med hänsyn till eventuell uppsägningstid

 • Placering: Örebro

 • Lön: Enligt överenskommelse

 • Du kommer att vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Epiroc, med målsättningen att du på sikt ska bli anställd hos Epiroc

 • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Epirocs önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

Information om företaget

Epiroc är en ledande produktivitetspartner för gruv-, infrastruktur- och naturresursindustrierna. Epiroc utvecklar och tillverkar innovativa borraggregat, bergbrytnings- och anläggningsutrustning med spjutspetsteknik samt tillhandahåller service och förbrukningsartiklar i världsklass. Företaget grundades i Stockholm och har hängiven personal som hjälper och samarbetar med kunder i fler än 150 länder.

Ansök här
Malin Landén consultant manager

Har du frågor om tjänsten?

Malin Landén eller någon av kollegorna i rekryteringsteamet svarar dig gärna på ore01@academicwork.se. Ange annons-ID i ditt mail: 15028524