2 veckor sedan
Annons-ID: 15090351

Supply Chain Developer sökes till Quintus!

Är du en hejare på analyser, optimeringar och att identifiera och driva förbättringsarbete? Vill du ha ett roligt och självständigt jobb? Som Supply Chain Developer kommer du att ha ett ansvarsfullt arbete i en omväxlande och kreativ miljö där du tillsammans med dina kollegor utmanas på en daglig basis. Vi arbetar med löpande urval så skicka in din ansökan redan idag!

Om tjänsten

Som Supply Chain Developer är ditt huvudansvar att utveckla och optimera Quintus logistikprocesser och Supply Chain samt utveckla system, verktyg och KPI:er. Ditt mål är att säkerställa ett effektivt flöde av information och material genom hela leveranskedjan för att möta både interna och externa materialbehov för produktion och eftermarknad, samtidigt som du upprätthåller optimala lagernivåer.

I denna roll har du i uppgift att utveckla metoder, processer, verktyg och rutiner för både intern och extern logistik. Du kommer kontinuerligt optimera och analysera logistiska parametrar, såsom säkerhetslager, artiklar som finns i flera lager, beställningspunkter, ekonomiska orderkvantiteter och transporter. Detta för att säkerställa att materialbehoven uppfylls till optimal kostnad och att material är tillgängliga i rätt kvantitet, kvalitet och vid rätt lagerlokal.

Arbetsuppgifter

 • Identifiera och driva förbättringsprojekt inom logistik och Supply Chain i ett internationellt företag med kunder lokaliserade runt om i världen
 • Ta fram scenarioanalyser för att skapa beslutsunderlag inom Sales and Inventory Operations Planning processen
 • Optimera vår globala logistik set-up med regionala lager för att säkerställa materialtillgänglighet till våra kunder
 • Arbeta med analyser och optimering av parametrar för materialhemtagning och lagernivåer
 • Utveckla systemstöd, metoder, processer, verktyg och rutiner för intern och extern logistik
 • Utveckla och följa upp KPI:er relaterade till logistik

Vi söker dig som

 • Har en civilingenjörsexamen på högskole- univeritetsnivå inom industriell ekonomi, logistik, Supply Chain Management eller annan inriktning vi bedömer likvärdig, alternativt flera års erfarenhet inom rollen som logistikutvecklare
 • Kunskap eller erfarenhet inom logistik, projektledning, inköp, och dataanalys
 • Besitter mycket goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift då båda språken används i det dagliga arbetet
 • God IT-vana och erfarenhet av ERP och BI-verktyg

Övrig information

 • Start: Enligt överenskommelse
 • Omfattning: Heltid. Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos Quintus
 • Placering: Västerås

Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Information om företaget

Quintus Technologies är specialiserat på design, tillverkning, installation och support av högtryckssystem för plåtformning och avancerad materialförtätning för högkvalitativa industriella komponenter. Med huvudkontor i Västerås och representerat i 45 länder över hela världen, är företaget världsledande inom högtrycksteknologi och har levererat mer än 1 900 system till kunder över hela världen inom industrier som flyg-, bil-, energi- och medicinska implantat.

Läs mer om Quintus HÄR!

Ansök här