3 veckor sedan
Annons-ID: 15042140

Supply Chain Coordinator inom livsmedel/FMCG

Snabbfakta

Stad:
Karlstad
Omfattning:
Heltid, 08:00 - 17:00, flex
Typ av uppdrag:
Rekrytering
Jobbkategori:
Supply Chain Koordinator
Startdatum:
Enligt överenskommelse
Övrigt:
Heltid, tillsvidare

Vill du arbeta operativt i en koordinerande roll nischad mot livsmedel i en internationell verksamhet? Här får du möjligheten att med stort inflytande vara en del av Tilabs tillväxtsatsning!

Om tjänsten

Tilab är ett värmländskt företag som arbetar med import och distribution av livsmedel till den svenska dagligvaruhandeln. Företaget arbetar inom tre olika marknadsinriktningar inom FMCG; Private Label, Controlled Labels och storhushåll/industri.

Tilab är en del av Geia Food A/S som har verksamheter i Danmark, Norge, Finland och Sverige. Geia Food A/S är en av Skandinaviens ledande leverantörer inom branschen och sysselsätter ca 110 medarbetare med en omsättning på 1,7 miljarder DKK. Vad som kännetecknar företaget är ett starkt kundfokus, starka partnerskap med leverantörer och fokus på innovation.

Tilab befinner sig i en tillväxtfas och rekryterar nu ytterligare en Supply Chain Coordinator till kontoret i Karlstad.

Arbetsuppgifter

Som Supply Chain Coordinator kommer du arbeta tätt tillsammans med logistikansvarig och koordinatorer inom området. Du har dagliga kontakter med leverantörer och kunder, externa lager och speditörer där du följer upp order, bokar transporter och säkrar leveranser. Du kommer att ingå i en grupp som samarbetar kring kunder, lager- och transportoptimering och blir en viktig deltagare i logistiska förbättringsprojekt.

Tjänsten passar dig som med din kompetens och dina idéer vill utvecklas i ett företag i stark tillväxt. Arbetet präglas av ett högt tempo där flera projekt löper samtidigt. Detta är något som motiverar dig då det höga tempot är just det du är ute efter!

Företaget osar entreprenörskap där du har stort inflytande över att utforma ditt ansvarsområde – endast du sätter gränserna!

Vi söker dig som

Vi söker dig som har en eftergymnasial utbildning inom Supply Chain, ekonomi eller annan relevant utbildning. Det är meriterande om du arbetat inom livsmedel eller detaljhandel.

Specifika krav:

  • Erfarenhet och/eller intresse för logistikfrågor
  • God IT- och systemkunskap, gärna inom affärssystemet Navision och Excel
  • Goda kunskaper i svenska och engelska då kommunikation sker på båda språken
  • Det är meriterande om du arbetat med import och export tidigare

Som person är du i grund och botten serviceinriktad och är en skicklig kommunikatör. Du är problemlösande och kommer med nya förslag samtidigt som du har ett sinne för detaljer och utför ditt arbete med stor noggrannhet. Du har en god samarbetsförmåga och gör dig bäst i en roll med högt tempo.

ÖVRIG INFORMATION

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos Tilab. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på ore03@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!

Information om företaget

Tilab International AB grundades 1996 och har sedan dess framgångsrikt utvecklat sin verksamhet som importörer och distributörer.

Tilab arbetar huvudsakligen med livsmedel inom FMCG och private label-utveckling. Kundbasen består utav de stora dagligvarukedjorna såsom Axfood, Coop, Bergendahls och ICA. Tillsammans med kunderna utvecklar och förverkligas nya produkter i täta private label-samarbeten.

Tillsammans med Geia står Tilab nu inför en ny spännande resa där man tillsammans har en unik möjlighet att ta verksamheten vidare mot nya nivåer. Med Geia i ryggen öppnas möjligheterna upp där satsningen på tillväxt står i fokus.

Ansök här