3 veckor sedan
Annons-ID: 15084337

Studerande Sales Assistant till Filmic Art!

Snabbfakta

Stad:
Stockholm
Omfattning:
Deltid
Typ av uppdrag:
Konsultuppdrag
Startdatum:
Januari
Övrigt:
Deltid

Är du studerande i dagsläget och söker ett meriterande extrajobb vid sidan av studierna? Har du ett stort intresse för film och produktion och vill få en inblick i denna bransch samtidigt som du arbetar med att skapa kundrelationer? Om det dessutom passar dig bra att arbeta 6 timmar i veckan kan du vara den vi söker för rollen som Sales Assistant till Filmic Art!

Om tjänsten

Academic Work söker en Sales Assistant på deltid till regisserande produktionsbolaget Filmic Art. Filmic Art har sitt kontor i Gamla Stan och här möts du av nio kollegor samt ett större antal frilansartister som arbetar i bolagets olika projekt.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Filmic Art. Uppdraget kommer att vara på deltid och sträcka sig långsiktigt framåt. Det finns därför goda möjligheter att arbeta här under hela din studietid.

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter

Som Sales Assistant kommer du att stötta upp företagets VD samt Exekutiva producent som i dagsläget ansvarar för försäljningen hos Filmic Art. Du kommer dels att ringa och boka möten med potentiella kunder men även följa med ut och medverka vid möten med kunder. Filmic Arts kunder är sedan tidigare, främst reklambyråer, men nu vill vi även bredda vår kundbas att även innefatta datorsspelsbolag och datorspels-publishers, och det är dessa kunder vi vill att du i första hand vänder dig till. I rollen kommer du även att göra research om de bolag du kontaktar för att få en mer övergripande bild av deras verksamhet.

Tjänsten passar dig som har ett intresse för sälj, film/animation samt datorspel / datorspelsbranschen och som vill få en inblick i denna bransch. Vidare passar den dig som tycker om att ha mycket kundkontakt i din roll.

Vi söker dig som

 • Studerar på eftergymnasial nivå och har minst 1 år kvar av dina studier
 • Har tidigare arbetslivserfarenhet
 • Har mycket goda kunskaper i svenska och engelska, i både tal och skrift
 • Har ett intresse för film/animation

Det är meriterande om du:

 • Studerar en utbildning inriktad mot film/produktion/media, datorspel eller liknande
 • Har tidigare erfarenhet av sälj
 • Är lyhörd och har en god förmåga att strukturera upp ditt arbete
 • Gärna tar egna initiativ och du tar ansvar för ditt eget arbete
 • Är utåtriktad och social

Som person är du driven, orädd och kommunikativ, du trivs med att ha flera kontaktytor och att skapa relationer med kunder.

Övrig information

 • Start: 16e januari
 • Omfattning: 6 timmar i veckan
 • Placering: Gamla Stan

Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Information om företaget

FILMIC ART är ett regissörskollektiv, produktionsbolag & animationsstudio, grundat i Sverige 2007. Med 3D-animation, Visual Effects och storytelling producerar vi filmer som bygger relationer och stärker varumärken. Den växande gaming-industrin tar allt mer plats på marknaden och är precis som andra i stort behov av marknadsföring. Vi har stor vana att samarbeta med gaming-bolag som vi producerar trailers, teasers, karaktärsanimation och rörlig grafik för.

På Filmic Art har vi ett stort hjärta för VFX och animation, och har i över ett decennium skapat visuellt spännande och engagerande filmer över alla tänkbara plattformar för såväl skandinaviska som internationella kunder.

Vårt team i Stockholm består av erfarna artister inom 3D, animation, grafisk design, klippning och filmproduktion. Genom att förena regi, produktion och postproduktion under samma tak, når vi en högre kreativ nivå och kan också ta snabbare beslut.

Ansök här